Cum alegi un scaun de birou perfect?

Majoritatea joburilor din ziua de astazi prepun munca de birou, in fata laptopului si bineinteles stand aproximativ 6 ore pe zi pe un singur scaun. Acest lucru ne poate dauna foarte mult sanatatii mai ales daca scaune birou nu sunt unele din cele mai bune alegeri facute de noi sau de angajatorii nostri.
Daca nu poti schimba scaunul pe care stai in fiecare zi atunci asigura-te ca cel putin o data pe ora te ridici si faci cativa pasi.
Cum sa alegi un scaun de birou cat mai calitativ?
Un scaun de birou trebuie sa fie ergonomic, confortabil si in primul rand trebuie sa ne asigure o pozitie corecta. Indifierent ca iti cumperi un scaun de birou pentru acasa sau pentru angajatii tai incearca sa iei cea mai buna decizie in aceasta aceasta privinta.
Atunci cand achizitionezi un scaun de birou nou asigura-te ca inaltimea, spatarul si bratele scaunului pot fi reglate. De asemenea spatarul nu trebuie sa ii lipseasca. De asemenea trebuie sa te asiguri ca acesta este solit si nu va ceda usor indiferent de greutatea care este asezata pe acesta. Cele mai stabile scaune sunt cele cu 5 picioare.
Conteaza materialele din care scaunul este confectionat?
Cele mai intalnite scaune de birou sunt confectionate din piele naturala sau artificiala. Acestea au un aspect elegant si se curata usor, dar nu sunt chiar atat de placute pe timp de vara. Dar in aceasta privinta poti sa alegi orice tip de material atata timp cat te asiguri ca se curata usor si ca materialul din care acesta este confectionat nu retine mirosurile neplacute.
Sper ca aceste sfaturi va sunt folositoare si nu uitati ca atunci cand investiti intr-un scaun de calitate, investiti de fapt in sanatatea voastra. Si cand vine vorba de sanatatea noastra nu ar trebui sa ne zgarcim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *