Curs de teatru si actorie pentru Maya

Orice persoana viseaza ca atunci cand devin parinti sa le ofere copiilor tot ce nu au avut ei. Iti spun drept ca si eu m-am gandit asa, dar cu timpul am ajuns sa vad altfel lucrurile altfel. Nu zic ca nu ii iau Mayei mai mereu ce isi doreste, dar sincer cred uneori ca ar trebui sa faca efort sa primeasca ceva.

Nu stiu daca eu sunt ciudata, dar sincer desi in copilarie nu am avut gadgeturi, nu am fost in n excursii sau cine mai stie ce, recunosc ca am avut o copilarie fericita. Am facut lucruri care m-au definit ca persoana si de care acum ma mandresc.

Traim intr-o epoca in care punem pret pe alte lucruri, vrem sa le oferim copiilor nostri orice, si in acelasi timp sa ii indrum spre diferite activitati. Mi-a atras atentia faptul ca pe internet au aparut scoli care fac diferite activitati cu copii. Asa am aflat de un curs de teatru si actorie copii. Sincer nu stiu daca pe vremea mea existau, oricum parintii mei nu isi permiteau luxul acesta, dar la cat de expresivi sunt copii din ziua de azi, cred ca aceste cursuri sunt bine venite.

Curs de teatru si actorie pentru Maya!

Am gasit multe informatii pe site si recunosc ca m-ar tenta astfel de cursuri pentru Maya. Cred ca ar face-o sa se schimbe si ar ajuta-o in viata. Sincer intr-un fel cred ca si fetitei mele i-ar face placere sa mearga la un curs de teatru si actorie copii, pentru ca zilnic isi imagineaza diferite scene, si jucam jocuri cu roluri.

Totusi cred ca indiferent de tip de cursuri alege pentru copii tai, cred ca ar trebui sa tinem cont si de varsta acestora. Asa cum spuneam mai sus, eu am avut o copilarie fericita, chiar daca nu am facut antrenamente sau diverse activitati. Uneori trebuie sa tine cont de detalii, pentru ca o activitate ii poate solicita pe cei mici, ajungand astfel sa nu mai poata face fata si la activitatile de zi cu zi, cum ar fi scoala sau lectiile pentru acasa.

Eu inca ma gandesc la ce tip de activitate ar trebuie sa o inscriu pe fetita mea si o voi intreba daca si-ar dori sa urmeze un curs de teatru si actorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *