Curs valutar BNR la zi

Ma uit uneori si nu imi vine sa cred cat de multe s-au schimbat. Atata in viata mea si cat si a celor din jur. Nu pot sa cred cat de multe cunostite au trecut granita tarii pentru o viata mai buna, si cat de des este folosit in prezent site-ul care afiseaza curs valutar bnr la zi.

Nu credeam ca vreodata voi avea nevoie de el, dar uite ca niciodata nu poti stii ce urmeaza sa se intample. Eu una am inceput sa verific constant pe site cat arata curs euro la zi. Si cred ca fiecare dintre noi o facem.

Fie ca avem o rata in euro, un banut pus deoparte pe care vrem sa-l schimbam, fie pur si simplu avem persoane dragi plecate in afara, si de ne trimit din cand in cand cate un banut.

Indiferent de sursa venitului cred ca toti ar trebui sa stim pe ce site gasim un curs valutar la zi. Drept sa iti spun drept, totul tine de tara in care ai pe cineva. Nu toata lumea a ales o tara care functioneaza pe euro, pentru ca eu cunosc persoane care lucreaza cu lira sterlina, si un curs lira sterlina la zi, mi se pare destul de important si util.

Este util un curs BNR la zi?

Ce intrebare mai este si asta, normal ca este, fie ca vorbim de cazurile mai sus enumerate, sau pur si simplu vrem sa schimba valuta in leu, trebuie sa stim exact care este cursul din ziua respectiva.

De multe ori m-am gandit sa schimb lei im euro, fiind din punctul meu de vedere o investitie buna, mai ales ca euro este o valuta destul de apreciata si cautata.

Deci…daca ai euro sau lira sterlina si vrei sa o schimbi in lei, te sfatuiesc sa verifici care este cursul actual, si daca suma nu te avantajeaza, te sfatuiesc sa mai astepti o zi, cine stie cum se vor schimba cifrele peste noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *