Damnare – Lauren Kate – Recenzie

Prima carte din seria Ingeri cazuti, a fost exact asa cum nu ma asteptam. Iti spun drept ca m-a suprins si in acelasi timp m-a facut sa vreau sa fiu alaturi de Luce in aceasta aventura. Desi la inceput mi-a fost greu sa urmaresc firul actiunii, cu timpul am inteles despre ce este vorba si Damnare a devenit cartea ce urma sa mearga cu mine peste tot.

Este o carte care te face sa te gandesti ce fel de parinti are personajul principal de isi pot trimite copilul la o scoala de corectie. Sword&Cross este scoala de corectie unde se intampla toata actiunea, si daca la inceput este descrisa ca fiind darapanata, scriitoarea, Lauren Kate, te face sa treci peste aspectul deplorabil si sa simti ca esti elev acolo.

Am stat cu sufletul la gura cand Daniel o duce pe Luce la lac, cand Cam ii face primul cadou, si cand Penn descopera o carte ce avea sa schimbe cu totul pentru Luce.

Mi-a placut partea in care Luce viseaza diferite chestii despre Daniel, dar si modul in care afla adevarul despre ce este el. Mi se pare interesant ca toate personajele din carte sunt altceva decat ceea ce par. Desi sunt inchisi intr-o scoala de corectie, reusesc sa isi faca viata destul de usoara, si sa treaca peste multe aspecte.

Iti spun drept ca atunci cand este descrisa cartea scrisa de Daniel Grigori, parca ajung sa calatoresc acolo, in timpul acela, pentru ca modul in care se vorbeste despre ea, te face sa o vezi pur si simplu in fata ochilor…cel putin pentru mine asa a fost.

Nu cred ca ti-am spus dar cartea am luat-o pe site-ul Libris.ro, locul care ma face sa vreau sa citesc din ce in ce mai mult, si care ma face sa nu vreau sa las cartea din mana pana nu o termin. Damnare este prima carte din seria Ingeri cazuti, si pentru  ca au trecut cateva zile de cand am terminat-o, pot sa iti spun ca deja m-am apucat de Ratacire, cea de-a doua carte, si in curand iti voi spune parerea mea despre ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.