Eu folosesc un convertor valutar, tu o faci?

Chiar daca euro este in floare, inca sunt destul de multe tari, care aleg sa faca plata in dolari. Cred ca din cauza faptului ca tara din care fac parte, nu au adoptat aceasta moneda, dar si pentru ca nu fac parte din Uniunea Europeana. Totusi azi mi se pare interesant sa iti povestesc cum am ajuns sa folosesc un convertor valutar.

Stiu ca este usor sa verifici cat este un dolar sau un euro, este suficient sa cauti curs dolar, si vei gasi pe internet cat este un dolar la vanzare si la cumparare, dar iti spun sincer ca mai mult imi place sa folosesc un convertor. In primul rand pentru ca trebuie doar sa aleg monea dorita, si sa trec suma.

Nu mai sunt nevoita sa imi bat capul cu cautarea unui curs valutar de actualitate, sau alte lucruri de genul asta.

Nu sunt foarte batrana, sa zic asa, dar trebuie sa recunosc ca a trecut ceva vreme de cand facturile de telefonie mobila erau in dolar. Acum euro este la putere si fie ca vrem sa nu sa recunoastem avem constant nevoie de un curs valutar euro, de actualitate.

Avem nevoie de un convertor valutar!

Avem nevoie, si inca destul de mare. Pentru ca traim intr-o lume in care valuta are putere. O perioada in care ne lasam familia in tara pentru a trece granita cu dorinta de a le oferi un trai mai bun.

Nu am nimic impotriva celor ce aleg sa plece, fiecare face ce crede de cuviinta, ca este bine pentru familia lui, dar eu nu cred ca as face acest sacrificiu. Pur si simplu nu ma vad stand departe de familia mea, chiar daca asta ar insemna un trai mai bun pentru ei.

In fine…nu acesta este subiectul, pentru ca azi vorbeam despre convertor valutar, asa cum spuneam mai sus, ne este util si mereu il vom folosi atunci cand trebuie sa stim cat inseamna mai exact o suma de bani in alta valuta decat cea autohtona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *