Gravatoare mecanice pentru afacerea ta

Prin gravarea mecanica se pot grava desene si texte pe suprafete dure cum ar fi cele de metal. In cadrul acestei metode, desenul se obtine prin gravarea de mici santuri in materialul pe care trebuie sa se obtina lucrarea. Putem vorbi de gravare mecanica pentru uz personal, sau de gravarea ca o afacere.

Poate cel mai elocvent exemplu de utilizare a gravatoarelor mecanice este pentru productia publicitara, in cadrul careia se pot grava diverse ecusoane, brichete si alte produse care servesc la promovarea unui brand sa a unui mesaj promotional.

Posibilitatea de a grava pe lemn face ca gravatoarele mecanice sa fie utile si in industria lemnului. Pe lemn, gravura mecanica este de preferat celei cu laser, deoarece este mai buna si mai durabila. Astfel, se pot grava diverse piese de mobilier, cutii speciale cum sunt cele pentru vin, sau alte obiecte.

Prin gravura mecanica se pot personaliza diferite obiecte, printre care foarte apreciate sunt bijuteriile. Pe bijuterii se pot grava atat texte cat si imagini. Alte obiecte care se pot grava sunt medaliile, insignele, placutele de orice fel si asa mai departe. Pot fi gravate materiale ca aluminiul, alama, cuprul , bronzul sau chiar otelul.

Iti prezentam 3 gravatoare puternice care s-ar putea dovedi extrem de utile pentru afacerea ta. Ele te pot ajuta sa personalizezi produsele pe care le comercializezi, astfel incat ele sa fie unice.

Gravator mecanic SUDA Seria VG

Gravatoarele din aceasta serie au dimensiuni mai mari, fiind menite pentru lucrari de dimensiuni mai mari. Pot fi prelucrate suprafete din materiale precum lemnul, metalul, sau plasticul iar fiabilitatea este maxima. Acest echipament este unul robust, fiabil, puternic si eficient.

Gravator mecanic SUDA Seria SD si Seria LK

Sunt doua gravatoare puternice si fiabile, cu diverse functii care le fac usor de folosit. Acestea pot sa anticipeze de exemplu timpul de lucru si sa reia lucrul dupa ce tensiunea de alimentare cade.

Daca ai o afacere, merita sa cumperi unul dintre gravatoarele mecanice de mai sus, sau poate chiar pe toate. Le gasesti in magazinul online Pin. Alege gravatoarele de la Pin si bucura-te de avantajele lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *