Implant dentar intr-o zi? Da se poate!

Inca de cand ma stiu am avut o problema legata de dantura. In aceea perioada nu intelegem ca din diferite motive iti pot cadea dintii. Eu in nestiinta mea, stiam ca dintii cad doar in copilarie, cand ii schimbam pe cei de lapte. Iti spun drep ca in aceea perioada nu auzisem de implant dentar, si drept sa iti spun in vremea aia nu cred ca exista acest tip de interventie chirurgicala.

In fine…cu timpul am inteles cu sta treaba cu dantura, si drept sa iti spun de atunci merg regulat la medicul stomatolog. Pentru ca nu vreau sa ajung la un implant dentar, m-am decis sa fac cateva cercetari, sa vad care este treaba cu aceasta procedura si cat costa un implant dentar.
Iti spun drept ca pretul variaza, in primul rand de la clinica la clinica, si in al doilea rand in functie de complexitatea lucrarii. Voi recunoaste ca sunt genul de persoana care este fidela unui cabinet stomatologic, rar ajung sa schimb ceva, mai ales daca gasesc acel ceva care imi place cu adevarat.

In primul rand tine de comfort dar si de preturi. Trebuie sa fin corecti si sa recunoastem ca de multe ori alegem un loc dupa acest criteriu. Banii fiind un aspect destul de important pentru noi. Dar hai sa revenim la implantul dentar, si hai sa iti spun ca am gasit locul unde se pune cel mai bun implant dentar.
Da, nu te uita asa la mine, pentru ca sunt adevarul. Nici eu nu credeam ca exista, dar uite ca m-am inselat, si chiar ma bucur ca am gasit cel mai bun implant dentar.

E bine cand aflii informatii utile, cand auzit diferite zvonuri despre unele.servicii, despre care stiaia ca sunt scurte, sau ca interventii de durata, se pot face intr-o singura zi. Asa am aflat eu de implant dentar intr-o zi. Stiu bine ca exista si conceptia ca lucrul facut in graba nu este de durata, dar nu si aici, Ramisclinique nu exista munca facuta de mantuiala. Pentru ca ei pun pret pe calitatea muncii lor, oferind servicii de calitate superioara, si pentru interventii complexe cum ar fi un implant dentar.

In concluzie, cred cu tarie ca dantura nu trebuie neglijata, ca pentru un alb imaculat ( ca cel din reviste ) trebuie sa apelezi la specialisti. Dar fie ca vorbim de implat dentar, sau despre simplu un control de rutina, ar trebui sa apelezi la o clinica stomatologica ce iti poate garanta pentru serviciile sale, clinica capabila sa realize o interventie de durata intr-o singura zi, dar care sa realizeze aceea interventie asa cum trebuie, sa fie una de durata si rezistenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *