Jucarii si jocuri educative pe kidino.ro

Sunt multe lucruri de care trebuie sa tinem cont, atunci cand alegem jucarii pentru copii. Eu trebuie sa recunosc ca de cele mai multe ori caut jucarii si jocuri educative, pentru ca vreau sa o ajut pe Maya sa se dezvolte.

Stiu deja ca in ziua de azi, copii sunt mult mai receptivi decat eram noi candva, tocmai de aceea ma gandesc la jucarii si jocuri educative, si mai tot timpul caut jucarii interactive. Sincer mi se pare foarte importanta educatia unui copil, desi sunt foarte diferiti de cum eram noi candva, cred ca ar trebui sa folosim acest aspect in favoarea noastra, sa ii ajutam astfel sa se dezvolte corect si sa devina o persoana responsabila, pe care te poti baza.

Cred ca toti avem nevoie de un implus. Imi aduc aminte de copilarie cu drag, dar totul se duce cand vad in ce directie se indreapta lumea. Nu are sens sa dezvolt acest subiect, pentru ca cred cu tarie ca toti vedem aceste lucruri, si intr-un fel sau altul consider ca parintii sunt vinovati. Pentru ca din dorinta de a le oferi copiilor ceea ce ei nu au avut, pierd timp pretios, timp ce trebuia sa-l petreaca cu cei mici.

In fine, tocmai de aceea cred ca mereu trebuie sa fim atenti la ce jucarii cumparam copiilor, pentru ca sunt foarte multe lucruri in compert care instiga la violenta, sau faptul ca alegem sa ne lasam copii in fata televizorului sau a unui gadget pentru a petrece putin timp in liniste, mi se pare foarte gresit.

Jucarii si jocuri educative pe kidino.ro!

Sunt importante aceste aspecte, pentru ca asa cum ziceam ii ajuta sa se dezvolte, sa isi puna mintea la contribuie si sa isi petreaca timpul altfel. De aceea te invit pe kidino.ro, pentru ca pe site vei gasi jucarii si jocuri educative, pentru copii cu varste diferite. Totusi te rog sa ia grija ce cumperi, sa te uiti sa vezi pentru ce varsta este potrivita o jucarie, pentru a evita posibile accidente. Desi nu am avut pana in prezent astfel de probleme, trebuie sa iti spun ca de cand Maya a venit pe lume,  mereu ma uit sa vad ce incadrare de varsta are jucaria pe care doresc sa o cumpar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *