Pozele de botez facute de Razvan Cotea se vand la licitatie

Suntem in anul 2090. Toti cei care stiu ca l-au avut pe Razvan Cotea ca fotograf botez Bucuresti cauta cu disperare albumele si renunta la amintirile dragi fiindca o poza facuta de profesionistul amintit valoreaza cat un lingou de aur. Cine ar fi crezut sa se organizeze licitatii pentru piesele lui? Au venit licitatori de la capatul lumii, iubitori de fotografie din SUA, Elvetia si Marea Britanie, iar de la un milion de euro se trece rapid la cateva zeci sau sute.
Cand se rosteste:”Adjudecat” cel putin 20 de ofertanti au lacrimi in ochi. Eu si sotul meu nu am venit intamplator aici, desi nici nu cumparam, nici nu vindem, ci dorim sa aflam cat de bogati suntem fiindca el ne-a facut pozele si la nunta si la botezul celor doi copii.
Stam aici in fata acestei recunoasteri internationale a meritelor lui Razvan Cotea si retraim momentele acelea in care l-am avut alaturi la cele mai importante evenimente din viata.
Parca il auzim raspunzand pe telefon:
-Vin cu drag la nunta dumneavoastra! Daca doriti, puteti sa veniti la atelier sa exersam inainte.
Ne-am dat seama de atunci ca va deveni mare prin arta sa, poate tocmai pentru ca era atat de generos, de modest si de atent cu cei din jur. Ne-am distrat pe cinste in orele acelea de repetie dianintea nuntii.
-Iata un fotograf care repeta inainte de a face poza finala, am spus incantati la plecare.
La fel am procedat la botez. Am venit cu baietelul si fetita sa il cunoasca, iar el era pregatit sa primeasca si copii la atelier. Avea jucarii si fructe pregatite si ne-a cerut permisiunea sa se joace cu micutii.
Avem si acum albumele din piele naturala si cele trei povesti fericite: a implinirii iubirii noastre si a botezului celor care ne-au schimbat viata dandu-i un sens nobil.
Tablourile sunt cele mai reusite, magnetii de frigider sunt la locul lor, numai noi mergem in bastoane si avem parul alb…
Daca ar fi sa mai facem nunta o data sau sa facem nunta de platina, tot pe el l-am invita sa faca pozele.
-La ce visezi acolo, iubita? Hai sa mergem la atelier pentru presesiunea foto inainte de nunta, ma trezeste sufletul meu pereche din visare.
Caut bastonul cu mana si ma bucur ca a disparut. Suntem tineri, frumosi, sanatosi si fericiti si peste doua saptamani avem nunta.
Nu pot sa imi iau ochii de la pozele si filmarile de pe site-ul oficial de prezentare al lui Razvan Cotea. Da, operele lui sunt asa cum le evaluau oamenii la licitatia mea din vis: vii, naturale, mustind de tot binele din univers. Sunt sigura ca vom face cu el un parteneriat al iubirii noastre, el va semna documentarele, iar cand vom trai prea multa iubire ca sa incapa in inimile noastre, va veni la botezul primului copil, apoi la botezul celui de-al doilea si tot asa, la cati copii ne va da cel de sus…
Razvan Cotea are toate datele sa devina un fotograf de talie internationala si sa fie bataie pe pozele lui la licitatii, credeti-ma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.