Prese balotat deseuri

Aproape cinci ani m-am invartit in aceste cercuri, am invatat lucruri imporatante despre deseuri, si am vazut prese balotat deseuri. Iti spun drept ca daca ai ocazia sa cunosti aceste domeniu, vei inceta sa faci anumite lucruri.

Recunosc ca inca dinainte de a lucra in acest domeniu, nu aruncam pe jos gunoaie, si alegeam varianta alternativa, in locul plasticului.

Nu are sens sa iti spun ca nu sunt de acord cu multe lucruri, si ca mai avem multe de schimbat, dar totusi cred ca suntem pe drumul cel bun.

Stiai ca in spatele unor magazine mari gasesi prese balotat deseuri?

Nici eu nu stiam, dar cu timpul am aflat. Am inteles ca sunt obligati de lege sa recicleze o mare parte din deseurile puse pe piata. De aceea marile magazine au apelat fie la ajutorul firmelor de specialitate, si trimit desurile in forma bruta ( sa o numesc asa ) fie si-au inchiriat sau achizitionat prese balotat deseuri, si trimit spre firme colectoare baloti gata facuti.

In functie de presa de balotat, balotii poti fi mai mici sau mai mari. In general marile magazine, merg pe varianta de balotei. Trebuie sa iti mai spun ca o presa de balotat deseuri, poate balota: carton, folie, lemn, aluminiu. De asemenea trebuie sa iti spun si ca aceste deseuri provin din ambalate. Acestea fiind incluse in deseuri reciclabile, cele cu cod de 15, in nomenclatorul deseurilor.

Iti spun drept ca este un subiect despre care as putea vorbii non-stop, pentru ca ceea ce face presele de balotat deseuri, este cu adevarat interesant.

2 comentarii la „Prese balotat deseuri

    1. Sa stii ca este un subiect despre care as vorbi non-stop :). Mi-au placut cei 5 ani in care am lucrat in reciclari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *