Ratacire – Lauren Kate – Recenzie

Pe la jumatatea lunii mai ti-am prezentata prima carte din seria Ingeri Cazuti – Damnare, acum a venit timpul sa iti spun ce parere mi-a facut cea de-a doua carte Ratacire de Lauren Kate. La fel ca prima cartea si aceasta m-a fascinat, si m-a purtat intr-o aventura alaturi de Lucinda, care ajunge sa lase in urma scoala ponosita Sword&Cross pentru un loc cu totul nou, o scoala pentru nefilimi – Shoreline.

Desi ii este greu sa stea departe de Daniel, care face un pact cu Cam pentru 18 zile, pact in care si-au propus sa o apare pe Luce de proscrisii. Desi dupa ce o muta pe Lucinda la Shoreline, Daniel isi propune sa stea departe de ea, dar nu reuseste, si unele intalniri au un final nu foarte fericit.

Ingeri Cazuti de Lauren Kate, este parte in care vei intelege ca acele umbre pe care Lucinda le vede, sunt Mesageri, acestea ii pot arata parti din trecut. Afla lucruri interesante despre acesti Mesageri cu ajutorul lui Miles si Shelby, doua personaje care ii devin prieteni la noua scoala.

Trebuie sa iti mai spun ca daca la Sword&Cross nimenu nu stia nimic despre trecutul lor,  la Shoreline situatia se schimba, pentru ca toata lumea stie povestea de dragoste dintre Daniel si Lucinda.

Mi s-a parut interesanta partea in care Luce afla ca poate intra intr-un mesager, dar nu iti voi dezvalui mai mult, pentru ca sincer…aceasta a fost una din partile mele preferate. Trebuie sa iti mai spun ca am stat cu sufletul la gura cand toata lumea s-a reunit la casa lui Luce, de Ziua Recunostintei, intr-un fel ma gandeam ca dupa atatea lucruri captivante, aceea parte v-a fi  linistita, dar m-am inselat.

Autoarea Lauren Kate in urma primului volum Damnare, volum achizitionat la libraria online Libris, a ajuns in topul autorilor mei preferati si recunosc ca abia astept sa citesc si celalalte doua volume: Pasiune ( volumul 3)  si Extaz ( Volumul 4) pentru ca vreau sa vad cum evoluaza relatia dintre Daniel si Luce, mai ales dupa incidentul cu Miles.

Cartea o poti gasi pe Libris, alaturi de celelalte volume, pe care ti le recomand. Totusi sa stii ca pe viitor vei gasi aici recenziile pentru celelalte doua volume.  In concluzie, cred ca seria Ingeri Cazuti, este o serie ce merita citita, fiind diferita de ceea ce am citit eu pana acum, si recunosc ca Lauren Kate este o autoare care stie cum sa te faca sa stai cu sufletul la gura.

10 comentarii la „Ratacire – Lauren Kate – Recenzie

  1. Mi se pare putin alambicata povestea sau am intels eu alambicat. Ideea, cred ca am prins-o usor, ramane sa o aprofundez ca sa imi fac o parere su sa mai citesc o data recenzia si apoi a lua o decizie, daca doresc sa o citesc sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *