Sandale dama, perfect pentru acest sezon

Deja au inceput sa creasca temperaturile in termometre, asa ca incaltamintea potrivita sezonului rece trebuie pusa in dulap si sa trecem la sandale.

Caut in fiecare an modele de sandale dama noi, imi place foarte mult sa fiu in trend, dar recunosc ca nu port sandale extravangante. Nu aleg sandale in culori stridente, sau care pur si simplu ies din tipar, ci pur si simplu caut sandale dama clasice, in culori placute si usor de asortat.

Internetul este plin de sandale dama, dar sincer iti spun ca eu caut sandale dama piele, fiind sandalele pe care te poti baza.

Recunosc ca acum ceva timp am descoperit pasiunea pentru sandale dama din piele, cand mama mea mi-a adus acasa o pereche de care pur si simplu m-am indragostit.

Iti voi spune ca acele sandale erau facute in Romania, si pentru ca a trecut ceva timp de cand le am si le port, caut mereu sandale piele dama romanesti.

De ce caut sandale dama din piele Romanesti?

In primul rand pentru ca eu nu merg pe premisa ca ce este facut in Romania este prost lucrat, ba din contra, am avut sansa sa vad produse realizate in tara noastra, care au rezistat in timp, produse ce pot fi purtate si acum desi peste ele a trecut timpul.

Eu una sunt ferm convinsa ca produsele realizate in tara noastra sunt de calitate, sunt produse ce merita cumparate si purtate. Dar mai ales sunt produse cu care ne putem mandri.

In concluzie, eu aleg sa port sandale dama din piele, sa ma mandresc ca sunt realizate in tara noastra si ca sunt de piele. Trei motive pentru care te sfatuiesc sa cauti sandale dama piele Romanesti, sigur nu vei regreta.

2 comentarii la „Sandale dama, perfect pentru acest sezon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *