Tinerete unde esti? Mezoterapie fara ace, o metoda buna de a scapa de riduri

Stiu de multa vreme ca de cele mai multe ori ceea ce gresim la tinerete se resimte la batranete. Sincer nu credeam cand imi spunea mama ca trebuie sa ma culc demachiata, ca daca nu folosesc creme pielea mea are se suferit.

In copilarie si mai tarziu nu am inteles de ce tot imi spunea mama lucrurile astea, si nici nu intelegeam de ce avea un ritual atata de sofisticat in fiecare seara. Nu are sens sa iti spun cat de multe chestii folosea, si ca ajungea sa stea in baie si cate-o jumatate de ora, doar pentru a-si aplica te miri ce produse.

Timpul a trecut si a inceput sa isi lase amprenta pe tenul meu, si abia acum ii dau dreptate mamei mele, totusi e bine ca acum am evoluat destul de mult, si ca s-au inventat o multime de tratament care te ajuta sa scapi de riduri, ajungand astfel de intineresti.

As alege mezoterapie fara ace pentru a scapa de riduri?

Nu sunt genul de femeie care isi doreste tinerete vesnica, sincer…cred ca totul tine de cum alegi sa imbatranesti, dar pot spune ca ma bucur ca am aflat mezoterapie. O noua metoda de a scapa de riduri.

Mezoterapia virtuala, o metoda care te scapa de riduri si combate lipsa de elasticitate a pielii. O metoda care nu doare si care nu necesita timp de recuperare.

Cu alte cuvinte, cand spui mezoterapie fara ace, spui o metoda de a intinerii, neinvaziva, care nu face rau tenului, ci il ajuta sa revina la ce era candva.

Aceasta metoda, te scapa de anii in plus, ani pe care poti sa ii ai sau nu, asa cum spuneam totul tine de cum alegi sa imbatranesti. Iti spuneam la inceput ca nu alerg dupa tinerete vesnica, dar iti spun ca daca vreodata as avea sa reduc anii in plus, as merge pe mezoterapie, sincer mi se care ce-a mai buna metoda de a scapa de riduri.

Un comentariu la „Tinerete unde esti? Mezoterapie fara ace, o metoda buna de a scapa de riduri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *