Tipul din filme nu exista vol 2 – Bogdan Stoica – Recenzie

Daca prima carte m-a suprins, iti spun drept ca la cea de-a doua stiam deja la ce sa ma astept. Totusi iti spun drept ca si aceasta a reusit sa ma suprinda, si voi spune inca de la inceput seria Tipul din filme nu exista – este o serie ca nu trebuie sa lipseasca din biblioteca nimanui.

Sincer autorul, Bogdan Stoica, merita toata aplauzele si laudele mele, pentru ca pur si simplu mi-a depasit toate asteptarile. Daca in primul volum ( recenzia aici )  limbajul era destul de vulgar, vreau sa iti spun ca in cel de-al doilea s-a mai potolit, ajungand sa spuna esentialul fara cuvinte obscente. Totusi nu ma intelege gresit, acestea apar, dar nu la fel de des.

Un limbaj ce te face sa razi cu lacrimi, sa te gandesti la ce tip de partener ai, dar care te ajuta sa intelegi cum gandesc barbatii. Imi place foarte mult cum scrie, dar si faptul ca pot sa imi imaginez „personajele” prezentate in carte.

Fata ce primul volum, cel de-al doilea contine diferite comentarii. Mesaje primite de la cititori. Printre acestea se numarul si un comentariu lasat de blogarita pe care eu o urmaresc.

Sincer nu credeam ca aceasta carte va fi pe gustul meu, dar recunosc ca la fel ca prima m-a facut sa o citesc intr-un timp foarte scurt, m-a facut sa nu vreau sa o las din mana, dar si sa o recomand altor persoane.

Bogdan Stoica este un autor ce merita citit, si recunosc ca mi-a starnit curiozitate cu o noua carte – Jurnal de Ghena. Seria acestor carti, cat si Jurnal de Ghena, le puteti cumpara de la Editura Univers. Tot aici gasesti o multime de alte titluri minunate, carti menite sa iti schimbe starea de spirit.

Abia astept sa citesc si cea de-a treia carte din seria Tipul din filme nu exista, si apoi sa imi cumpar cartea Jurnal de Ghena, sunt sigura ca este la fel de interesanta ca seria mai sus mentionata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *