Unde putem publica anunturi gratuite

Acum mult timp am cochetat cu ideea de a-mi forma o echipa, visam sa ajung team leader in vanzarea produselor cosmetice, dar cu timpul am renuntat la idee. Totusi nu aceasta este subiectul, ci faptul ca in perioada aceea cautam site-uri unde putem publica anunturi gratuite.

Din aceea perioada am descoperit site-uri unde se pot publica anunturi gratuite, anunturi imobiliare, dar si anunturi locuri de munca. Daca te gandesti ca nu au cautarea aceste site-uri, lasa-ma sa iti spun ca te inseli, pentru ca la cat de multe persoane aleg sa isi posteze anuntul gratuit, atata de multe sunt in cautarea site-urile cu anunturi locuri de munca.

In primul rand, iti voi spune ca eu una prefer sa ma uit dupa anunturi locuri de munca, pe site-uri cu anunturi gratuite. Nu pentru ca cei ce publica anuntul acolo, sunt diferici fata de cei ce posteaza pe platformele de specialitate, ci pur si simplu, cei dintai, stiu deja ca o persoana cauta locuri de munca pe un motor de cautarea.  Luand ulterior la rand fiecare rezultate in parte.

Pe ce site poti publica anunturi gratuite?

Eu asa cum spuneam multa vreme cautam site-uri unde pot publica anunturi gratuite, si vreau sa iti spun ca pe lista mea se afla si anunturigratuite88.rom fiind site-ul pe care candva am publica diferite anunturi, si de pe urma carora am primit destul de multe emal-uri.

Candva nu credeam ca un site unde se poate publica anunturi gratuite, poate avea succes, dar trebuie sa iti spun ca timpul mi-a demontrast ca o persoana care cauta cu adevarat ceva, se uite peste tot pentru a gasii ceea ce cauta. In aceeasi situatia am fost si eu, atunci cand am fost in cautarea unui loc de munca, sau cum iti spuneam mai sus, in formarea unei echipe de distribuitori produse cosmetice.

In fine…ca o concluzie, trebuie sa iti spun ca daca doresti sa publici un anunt, in categoria – anunturi imobiliare, sau anunturi locuri de munca, te sfatuiesc sa alegi site-ul anunturigratuite88.ro pentru ca aici anuntul tau va fi vazut de persoana potrivita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *