Vacanta de vis cu Tomis Travel

In fiecare vara visez la vacanta. Nu cred ca am un loc anume pe care-l prefer, dar pur si simplu mi-as dori ca anual sa merg intr-o vacanta. Sincer intai mi-as dori sa vizitez tara noastra, fiind foarte frumoasa, chiar daca nu este apreciatat la adevarata ei valoare. Totusi cand vezi oferte de nerefuzat…este putin cam greu sa le spui pas.
Imi place cand gasesc diferite oferte, si de fiecare data fac, in asa fel incat sa salvez si sa primesc noutatile in materie de vacanta.
Utimul newsleter primit, a cuprins si o oferta pentru vacanta Kusadasi si trebuie sa iti zic ca arata fabulos acest loc. Nu stiu de ce, dar pare genul de loc ce merita vazut. Pur si simplu Kusadasi este o locatie uimitoare.
Pe site-ul celor de la Tomis Travel, am gasit oferte uimitoare, dar si prezentarea diferitelor hoteluri. In functie de perioada in care alegi sa pleci, vei primi detaliile necesare de care ai nevoie pentru un sejur perfect.
Tot in mail-ul ispititor care imi prezenta aceasta minunata vacanta, am gasit si oferte pentru o vacanta vis in Tenerife.

Curiozitatea m-a impins sa caut pe internet vacanta Tenerife, si trebuie sa iti spun ca desi primesc mail-uri cu ultimele oferte disponibile pe site, mi-a placut faptul ca am gasit printre primele cautari, site-uli celor de la Tomis Travel.
Eu recunosc ca anul acest m-am aranjat, si pentru ca vreau sa o iau si pe Maya cu mine, imi voi rezerva din timp vacanta, pentru ca doar asa voi stii sigur va nu am vreo supriza.

De ce imi place Tomis Travel?

In primul rand pentru faptul ca pe site-ul lor gasesc si hotelurile din zona, imi place ca pot rezerva perioada, si tot ce ai nevoie pentru o vacanta reusita.
Pe langa asta, mi se pare interesant faptul ca vorbim despre un site destul de ok, care la fiecare hotel specificat, are trecute detalii, informatii care te pot ajuta sa alegi corect, in functie de preferinte.
Sincer mi se pare destul de ok acest aspect, pentru ca altfel nu vei avea suprize atunci cand ajungi la destinatie, si te poti bucura din plin de vacanta mult dorita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *