Vopsea decorativa de interior

Acum doi am decis sa fac o schimbare. Inainte de asta peretii din camera mea aveau culoarea roz, dar pentru ca vroiam o schimbare, am decis sa il fac turcoise cu alb. Cumva pe diagonala…sincer nu stiu sa iti explic cum vine, dar totusi era destul de interesant.
Anul acesta a venit iar vremea schimbarilor, doar ca vreau sa pur si simplu vreau sa folosesc vopsea decorativa de interior, am gasit cateva modele interesante, si pentru ca vreau neaparat o schimbare, hai sa iti arata ce imi place.

Daca de cele mai multe ori aleg sa merg pe achizitionarea unei vopsele albe si o culoare, de data aceasta voi merge pe vopsea decorativa. Pur si simplu cred ca se va vedea altfel daca folosesc o culoare gata facuta, in schimbul uneia amestecata.

Cum arata o vopsea decorativa de interior?

Iti spun drept ca mie mi se pare ca arata foarte mult a tapet, si cred ca data asa cum trebuie ar arata perfect pe perete.
Totusi tinand cont ca pretul unei astfel de vopsele costa putin mai mult decat o vopsea normala, mi-ar parea rau daca fetita mea si-ar lasa amprenta pe perete, asa cum sunt lasate acum.
Acum ca ti-am arata cum se vede pe perete, trebuie sa iti spun ca vopseaua decorativa de interior o gasesti pe Rives.ro, alaturi de o multime de alte modele la fel de interesante.

Sincer, eu iti spun ca daca pana acum eu alegeam sa zugravesc singura, cu lavabila clasica, in care sa pun pigment. Recunosc ca nu iesea asa cum imi imaginam eu, dar chiar si asa pentru mine conta ca peretii erau curati si proaspat zugraviti.
De acum inainte, planuiesc sa folosesc tapet, sau vopsea decorativa de interior, macar pentru doi pereti, doi lasandu-i albi. Inca nu m-am decis, dar cine stie cred ca ma voi uita pe site si daca voi gasi ceva sa imi faca cu ochiul voi cumpara. Totusi cred ca voi mai astepta putin, pana va creste Maya mai mare, doar asa voi avea garantia ca peretii mei proaspat zugraviti nu vor avea de suferit din cauza curiozitatilor ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *