5 motive pentru care aleg intotdeauna o firma specializata in reparatii termopane Bucuresti

Mi se intampla deseori sa fiu preocupata de aspectele decorative ale locuintei, acordand mai putina atentie functionalitatii elementelor de amenajare. Cu totii ne-am regasit in postura de a amana micile reparatii si efectuarea retusurilor pana ce am descoperit ca trebuie sa cheltuim mai mult pentru inlocuirea elementelor care s-au defectat.


O experienta pozitiva cu cea mai placuta echipa de reparatii termopane Bucuresti
De regula, aleg intotdeauna sa fac un research online inainte de a contacta o companie sau un meserias pentru lucrarile de amenajare. Recomandarile din partea cunoscutilor ajuta, dar prefer sa aleg singura compania cu care voi lucra, pentru ca urmaresc sa creez contacte solide si sa colaborez cu respectivele persoane de fiecare data cand este nevoie.
– Cum am ajuns sa-i contactez pe cei de la Reparatii-termopane-pvc-al.ro?
Mi se stricase unul dintre manere si nu mai puteam sa inchid geamul deloc, iar restul pareau sa urmeze curand aceeasi cale, asa ca am considerat ca e o urgenta. Cei de la Reparatii-termopane-pvc-al.ro mentionau pe site faptul ca au echipe distribuite in tot orasul, se deplaseaza in regim de urgenta, iar transportul la domiciliu, constatarea si estimarea costurilor sunt gratuite. Personal, nu mai voiam sa lucrez cu meseriasi care cer bani pentru constatare, apoi revin pentru a efectua lucrarea peste 2 saptamani. Cu profesionistii acestei companii, lucrurile au mers foarte rapid, inca din momentul in care am telefonat. Ajuta sa transmiteti cat mai precis despre ce defectiuni este vorba, pentru ca echipa care va fi alocata ar putea remedia direct problema, daca nu este vorba de lucrari ample.


5 motive pentru care voi colabora in continuare cu firma aceasta de reparatii termopane Bucuresti
Poate ca as gasi si mai multe motive pentru care a fost o placere, si nu o corvoada, sa lucreaz cu aceasta companie, insa intuiesc ce avem cu totii in comun in ceea ce priveste alegerea unei companii care se ocupa cu aceasta categorie de servicii:
– lucrarile efectuate rapid si in regim de urgenta, la cerere;
– costurile relevante si accesibile, in acord cu tipologia lucrarilor necesare;
– profesionalism, pe care eu il definesc ca un mix de 3 factori: cunostinte solide, experienta in domeniu si amabilitate;
– receptivitatea angajatilor si transmiterea informatiilor cu acuratete;
– garantia lucrarilor efectuate, mai ales in cazul operatiunilor de montaj;
Ce am invatat dupa ce am efectuat lucrarile cu profesionistii in reparatii termopane Bucuresti?
Din punctul meu de vedere, atunci cand efectuezi lucrari de reparatie sau amenajare, este bine sa asculti cu atentie ce au de zis profesionistii pe care i-ai ales, pentru a observa din timp defectiunile:
– Geamurile termopan au nevoie de reglaj adaptat temperaturii de afara
Poate altii stiu, dar eu nu stiam ca geamurile termopan au nevoie de verificari anuale sau chiar de doua ori pe an, in special pentru reglajul in functie de anotimp. Am invatat din propria-mi experienta ca principala cauza pentru care manerele geamurilor s-ar defectat a fost intocmai utilizarea geamurilor cu acelasi reglaj in orice sezon, inca de cand au fost montate. Mai exact, de 5 ani, timp in care am remarcat treptat ca inchiderea si deschiderea nu mai era asa facila ca la montaj, insa nu am acordat importanta.
– Toate sistemele de ferestre termopan au nevoie de verificari si schimbarea anumitor elemente
De multe ori alegem un produs calitativ si consideram ca va dura mult, fara a avea nevoie de interventii periodice. Asa am crezut si eu, pana ce elementele de montaj ale plaselor anti-insecte s-au stricat. Majoritatea acestor elemente sunt fabricate din plastic, care, in timpul iernii, dupa ciclurile de inghet si dezghet, se deterioreaza. Ar fi bine ca atunci cand verifici sistemele de inchidere ale geamurilor sau usilor, sa arunci o privire si la balamalele si elementele de inchidere ale plaselor.
– Nu amana niciodata lucrarile de reparatii ale termopanelor!
Poate ca nu pare la fel de urgent ca o teava sparta sau o priza defecta, insa chiar daca nu sunt la fel de periculoase, defectiunile sistemelor termopan sunt costisitoare daca nu sunt remediate la timp, impunand schimbarea integrala a sistemelor in unele cazuri.
––––––––––––
Program
Luni—Vineri: 9:00–18:00
Sâmbătă și Duminică: Inchis
––––––––––––
TELEFON:
0744.158.558 | 0765.158.558 | 0725.158.558

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *