Bratari barbati, accesorii chic

Nu este prima data cand vorbim despre asta, doar ca de data asta, pot spune ca am gasit o rezolvare la aceasta problema…dar trebuie sa mentionez ca aceasta rezolvare tine si de tipul de persoana.

Pentru sotul meu, aceasta idee este foarte ok, pentru ca el este genul de persoana care poarta ceasuri si accesorii, mai ales atunci cand jobul ii permite. Spun asta pentru ca multa vreme purta ceas doar cand era acasa, pentru ca la munca, nu avea voie cu bratari sau alte tipuri de accesorii. Totusi acum iti voi spune ca zilnic poarta bratari, si mereu cauta bratari barbati si in special bratari argint barbati.

Stiu ca a avut o buna perioada cand se uita doar dupa aur, dar cred ca din diverse motive, a ajuns la cele de argint, si pentru ca acestea sunt preferatele lui, hai sa iti arata un model destul de interesant.

Iti spun drept ca modelul acesta, este si preferatul meu, desi cea de mai sus este pentru barbati, recunosc ca eu una as purta o astfel de bratara, pentru ca iti vine sa crezi sau nu, este un model pe care candva il purtam.

Pe site-ul de unde isi cumpara de obicei bratari barbati argint, am gasit si alte modele de bratari, din piele sau inox, si la fel ca cea de mai sus, au un pret foarte bun.

Sotul meu adora aceste bratari, pur si simplu pentru ca le poate asorta destul usor, este genul de bratara ce poate fi purtata oricand, mai ales daca este una finuta, nu lata sau groasa.

Totusi pentru ca nu stiu exact ce tip de accesorii poarta partenerul tau, sau orice alta persoana draga tie, te invit pe Be Special, aici vei gasi o multime de modele interesante, la preturi foarte bune, produse ce beneficiaza de diferite promotii.

Chiar ma bucur ca sotul meu mi-a aratat acest site, pentru ca acum voi stii de unde sa ii cumpar cadouri, desi stiu sigur ca aceasta a fost intentia lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *