Carti de povesti ilustrate pentru copii

Nu stiam ca voi incepe sa caut carti de povesti ilustrate pentru copii de pe acum. Imi doream ca orice alt parinte sa ajung la aceea perioada in care ajunge sa ii citeasca povesti copilului sau. Ei bine anul acesta am gasit in comert cateva carti de povesti, si de cand le-am cumparat in fiecare seara ii citesc Mayei cate o poveste.

Trebuie sa recunosc ca ma bucur ca o atrage, si ca in fiecare seara ne petrecem timpul impreuna. Mi se pare interesant si faptul ca s-au schimbat atat de mult cartile de povesti, nu mai sunt cele clasice, cum erau pe vremea mea, cu desene deloc interesante, ci acum gasesti carti de povesti ilustrate pentru copii.

Daca vei cauta pe internet vei gasi carti copii la preturi uimitoare, si recunosc ca pentru mie Univers Enciclopedic este locul ideal pentru achizitionat carti pentru copii.

Pe site-ul lor am gasit mereu carti de povesti ilustrate la preturi foarte bune, desi stiu ca nu pretul conteaza cand vine vorba de bani, ci de educatia copilului, si tocmai din acest motiv, eu aleg cartile de pe Univers Enciclopedic. Recunosc ca de cele mai multe ori aleg cartile in functie de coperta – voi sa nu faceti ca mine – pe cele de la aceasta editura le-am vazut si m-au cucerit inca de la inceput, si tocmai de aceea atunci cand vine  vorba de timp petrecut cu fetita mea, aleg sa ii citesc din cartile cu povesti ilustrate.

Trebuie sa iti spun ca de cand imi petrec timpul cu Maya, citind povesti totul s-a schimbat. Nu cred ca parintii mei au avut astfel de perioade, dar nu ii condamn, pentru ca stiu ca au fost ocupati, stiu ca munca le ocupa destul de mult timp, si ca multe le-au facut pentru mine si sora mea. Si eu lucrez, dar prefer sa stau si cu ea, atunci cand am timp liber, de aceea aleg de multe ori sa lucrez doar in timpul saptamanii, nu si in weekend.

Lasand acest aspect deoparte, trebuie sa stii ca pe Univers Enciclopedic, vei gasi carti de povesti ilustrate pentru copii, povesti ce ii vor captiva pe cei mici si care le va dezvolta imaginatia.

2 comentarii la „Carti de povesti ilustrate pentru copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *