Case din containere, o locuinta ce poate fi numita acasa

In copilarie, stiam ca exista mai multe tipuri de case, dar lista mea era destul de scurta. In primul rand stiam ca exista apartament, pentru ca acest tip de locuinta ocupam in aceea perioda. Mai stiam ca exista casa de caramida, paianta si lemn.

Stiam ca cele de paianta se fac in provincie, mai stiam ca bunicii mei locuiesc intr-o astfel de casa, dar si povestea din spatele ei. Totusi acum ca am crescut, am inteles ca sunt mai multe tipuri de case, dar mare mi-a fost uimirea cand am descoperit un producator de case din containere.

Stiu deja ca termenul de acasa, s-a schimbat si el, pentru ca in trecut aveam impresia, ca acasa inseamna acel loc unde ajungem dupa zi de munca, totusi mereu am avut impresia ca acasa inseamna de fapt acel loc, unde este intreaga familie.

Pentru mine cel putin asta inseamna acasa, locul unde sunt membrii familiei mele, in prezent intr-o casa la curte, dar recunosc ca mi-as dori o casa din containere. O sa zici ca sunt nebuna, dar dupa ce am vazut pe site-ul celor ce se ocupa cu acest tip de case, este normal sa imi schimb parerea.

Aceste doua case, sunt situate in zone diferite ale tarii, si recunosc ca amandoua mi se par geniale. Am gasit pe site informatii despre ele, si sincer iti spun ca cu cat aflu mai multe informatii, cu atata mai mult imi doresc o astfel de locuinta.

De ce mi-as lua o casa din containere?

In primul rand pentru a scapa de intreaga nebunie, cred ca stii cat dureaza o renovare, ei bine…multiplica acest timp, pentru ca atunci cand vorbim de realizarea unei case de la fundatie, totul este de durata. Pe langa asta, sunt materialele care sunt costisitoare si in functie de ceea ce iti doresti, totul costa, mai mult sau mai putin, si daca vorbim de locuinta ce va fi transformata in acasa, nu poti face rabat de la calitatea materialelor.

Asa ca daca vrei o locuinta noua, ce este finalizata intr-un timp relativ scurt, trebuie sa stii ca aceste case din container sunt gata in maxim 7 zile, si ca pot avea parchetul dorit, instalatia de baie, asa cum ti-ai imaginat.

Daca te-am convins, te invit sa faci o cautare dupa constructie case din containere pe structura metalica, vei vedea pe site-ul celor de la Ag Business o multime de modele de case din containere interesante, dar si alte detalii despre cum sunt realizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *