Citim multe lucruri, oare toate sunt adevarate?

Acum ceva timp am descoperit un seria tare interesant, mai interesant este faptul ca unul dintre actori este si scriitor si sincer tare as vrea sa citesc ceva scris de el. Totusi am observat ca nu are carti traduse in limba romana, dar cred ca ma voi mobiliza si imi voi lua una in limba engleza.

Mi-am adus aminte azi de o faza citita intr-o revista, o expresia…si intr-un fel am facut legatura cu un episod din serialul pe care-l urmaresc. In revista scria ca ” sexul vinde” intr-un fel sau altul cred ca asta este, dar ce legatura are asta cu filmul meu…ei bine…intr-un episod Castle si Becket investigheaza o crima si intr-un sex shop. Castle un tip carismatic si curios, o intreaba pe Becket ce preferinte are, aratandu-i spre raftul cu vibratoare, m-am distrat copios cand aceasta nu ii raspunde si el ramane masca, cand ii spoteste la ureche ca sunt multe magazine de acest gen mai interesante, si el habar nu are.

Aici m-am gandit si drept sa iti spun, ca intr-un fel are dreptate sunt multe jucarii sexuale pentru femei, menite sa ofere placere de ambele parti. Ciudat este ca acelasi lucru le-am citit si in carti, si intr-un fel sau altul, asa este, sexul vinde.

Poate candva roseam cand auzem sau citeam cuvinte precum dildouri, dar acum am evoluat ca natie, nu ne mai rusinam, si nu mai evitam discutiile sau scenele din carti sau filme despre sex, ci pur si simplu fie le savuram, fie trecem nepasatori peste. Cred ca este mai ok asa, pentru ca imi demonstreaza cat de mult am evoluat.

Si daca tot am inceput sa iti povestesc despre serialul meu, trebuie sa iti spun ca desi de mult nu am mai urmarit un serial de multe ori aleg acum sa fac asta, in loc sa ma uit la desene animate sau pentru ca acum e nu stiu ce cupa, la meci. Scenele dintre Castle si Becket mi se par mai amuzante si mi se pare mai interesant sa imi petrec timpul liber asa, sau citind, depinde de starea de spirit pe care o am.

Acum te intreb: pana la urma este adevarat sexul vinde sau am trecut de perioada asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.