Filtre apa potabila, un obiect necesar

Au trecut aproape 20 de ani, de cand am lasat apartamentul in favoarea unei locuinte la curte. Nu stiu daca ti-am povestit vreodata cum era viata la bloc, dar sincer iti zic ca eram in extaz cand m-am mutat.

Nu pentru ca nu imi place la bloc, dar pentru un copil de 9-10 ani, cu maxim 15kg ( atata de slaba eram) care locuieste la etajul 8, si liftul nici nu o simte….ei bine este o binecuvantare cand scapa de urcat cele 8 etaje pe scari.

Imi aduc aminte ca ii spuneam mamei mele sa cheme liftul, sunam la interforn sa imi deschida si apoi asteptam sa cheme mama liftul ca sa ajung si eu acasa. Dar totusi nu despre asta vreau sa vorbim, ci despre apa care curge la robitul celor ce locuiesc la bloc.

Pana acum cativa ani, uitasem acest aspect, dar cand apa curenta a reinceput sa faca parte din viata mea, si am renuntat usor, usor la apa de fantana…mi-am reamintit de mirosul de clor, dar si de copilarie.

Acum nu mai am aceeasi problema, pentru ca sunt cativa ani de cand am inceput sa folosim filtre apa potabila, si iti spun drept ca se cunoaste diferenta.

Prima data am vazut acest tip de filtru cand tatal meu a luat un hidrofor, nu cred ca era la fel, dar stiu ca era un filtru si ca il schimba periodic.

De ce este util un filtru apa potabila?

Daca iti pui aceasta intrebare, la ce este folositor un filtru apa potabila, hai sa iti dau cateva detalii. In primul rand trebuie sa stii ca sistemele profesionale pentru filtrarea apei, au rolul de a elimina substantele si rezidurile nedorite, gustul sau mirosul neplacut al apei potabile.

Trebuie sa mai stii si ca in cazul prepararii bauturilor calde, calitatea apei filtrare are o importanta majora in pastrarea aromei si obtinerii unui gust perfect concentrat, ideala in cadrul prepararii cafelei sau a ceaiului.

Totusi cel mai important aspect mi se pare evitarea depunerilor de piatra, cu acest aspect m-am confruntat si trebuie sa iti spun, ca nu putine au fost lucrurile care s-au stricat din cauza asta.

In concluzie, cred ca este important sa avem aceste filtre, indiferent de zona in care locuim, pentru ca ne sunt de folos si ne proteaza lucrurile si sanatatea. Daca vrei mai multe informatii, caut filtre apa si pe langa motivele date de mine, vei gasi altele la fel de importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *