Livrare flori la domiciliu

Atunci cand m-am cununat, cu parere de rau, colegii mei de munca, nu au resit sa ajunga. Desi initial ramasase stabilit ca vor veni, cu cateva zile inainte m-au anuntata ca nu vor reusi sa ajunga. Totusi trebuie sa iti spun ca am avut o mare supriza cand am vazut ca am primit un frumos buchet de flori.
Iti spun drept ca nu ma asteptam la asta, si chiar nu credeam ca exista acest tip de serviciu, livrare flori Bucuresti, dar uite ca lucrurile au evoluat, si acum poti trimite un buchet de flori in 2 ore.
Stiam ca exista acest tip de servicii, dar nu credeam ca a ajuns si in tara noastra.Totuasi recunosc ca este o modalitate de a face o supriza placuta cuiva. Iti spun drept ca atunci nu mi-a trecut prin cap sa mai multe detalii, dar acum avand nevoie de o florarie ce face si livrare flori, am inceput sa caut informatii.
M-am uitat pe Google, cum era firesc, dupa livrare flori la domiciuliu, si spre surprinderea mea sunt, destul de multe florarii ce ofera aceste servicii. M-am uitat dupa buchetele disponibile, dar si dupa posibilitatea de a face buchetul de flori asa cum vreau, si singurul loc unde am gasit astfel de florarie, este la Maison d’Or.
Am intrat pe site-ul lor, si am vazut ca fac livrari flori la domiciliu, si ca au buchete de flori superbe, atat cu flori de sezon cat si extrasezon.

Iti spun drept ca nu mi-ar fi trecut prin cap, sa caut livrare flori in 2 ore de la Maison d’Or, pentru ca nu stiam ca ofera acest serviciu. Dar acum ca am aflat, recunosc ca ma bucur, pentru ca de acum inainte voi reusi sa fac cate o supriza frumoasa prietenelor mele.

Ca o concluzie, pot sa iti spun ca Maison d’Or este locul ideal, pentru ca doar cu ajutorul lor poti face suprize uimitoare persoanelor dragi. Dar trebuie sa iti spun, ca trebuie sa ai rabdare sa vizitezi fiecare pagina de pe site-ul lor, pentru ca au buchete de flori uimitoare si iti va fi destul de greu sa alegi buchetul potrivit evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *