O gama variata de produse promotionale

Agrafa dispune de o gama variata de produse promotionale ce pot fi personalizate in functie de nevoile si dorintele companiei, pentru a valorifica imaginea brandului sau organizatiei tale.

In sectiunea de produse promotionale de pe siteul Agrafa poti gasi peste: 490 de instrumente de scris, 170 de stick-uri memorie USB, 140 acumulatori externi, cani personalizate, 20 de lanyard-uri, 10 brichete personalizate, 470 de accesorii pentru birou, 90 de ceasuri,
490 de produse pentru casa si bucatarie, 670 de genti si accesorii pentru calatorie, 380 de produse pentru agrement, 250 de produse pentru intretinere personala, 200 de brelocuri, 260 de unelte si scule, 240 de accesorii tehnologie, 110 produse pentru copii, 10 bratari, 15 dulciuri si 100 decoratiuni de creciun.

Obiectele promotionale poti fi folosite pentru promovarea unor evenimente sau realizarea unor campanii. Pot fi imprimate cu imagini si texte la rezolutii inalte, cu detalii redate la precizie, iar datorita tehnologiei digitale folosite – Inkjet LED UV, produsele pot fi livrate intr-un timp foarte scurt.

Disponibilitatea si varietatea de produse pe care Agrafa le pune la dispozitia clientilor sai, le ofera acestora pe langa posibilitatea de a alege intocmai dupa nevoile si profilul organizatiei pe care o reprezinta si oportunitatea de a se prezenta cu originalitate in fata clientilor si colaboratorilor cu care conlucreaza.

Obiectele promotionale se folosesc cu ocazia intalniriilor, conferintelor, expozitiilor, campaniilor de marketing sau de comunicare, pentru o reclama ieftina si eficienta, avand in vedere ca sunt purtatoare de mesaje scrise si vizuale reprezentate de logo, date de contact si de identificare a companiei.

Astfel obiectele promotionale utilizate in diferite campanii, pe langa originalitate iti vor oferi si publicitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *