Pasiune – Lauren Kate – recenzie

Iti voi spune inca de la inceput ca nu ma asteptam sa fie o serie care sa imi placa. Am auzit pareri pro si contra despre seria Ingeri Cazuti, dar ceva m-a facut sa vreau sa citesc cartile. Asa ca a venit randul sa iti spun parerea mea despre Pasiune -cea de-a treia carte din seria mai sus mentionata.

Daca prima carte ne face cunostinta cu Luce si Daniel, Luce o fata obisnuita care vede umbre si ajunge astfel la o scoala mai speciala, Daniel este un inger cazut.

Iti spun drept ca prima carte mi-a placut enorm, dar la fel si a doua. Mi se pare interesant cu Luce incepe sa afle lucruri cu ajutorul umbrelor – mesageri, despre care afla ca nu sunt rai, si ca nu ii pot face rau.

Iti spuneam in recenzia realizata pentru partea a doua, ca Luce este mutata la alta scoala, loc menit sa o tina in siguranta, acolo afla o multime de lucruri, dar aventura nu se termina aici, ba din contra, continua in volumul trei – Pasiune de Lauren Kate.

Trebuie sa iti spun ca este un volum putin altfel, pentru ca ne poarta in trecut, mai exact in fiecare viata traita de Luce. Daca initial nu intelegea mai nimic despre asta, in aceast volum piese de puzzle incep sa se aseze la locul lor.

Recunosc ca toata cartea m-a facut sa ma gandesc la cel fel de viata as fi avut daca m-as reincarcat. Stiu este ciudat, dar cred ca toti ne-am gandit la asta. Trebuie sa iti mai spun ca este un volum plin de istorie, dar in sensul bun, o carte care ne poarta in diferite epoci, dar si mai interesanta mi se pare ca modul in vedem actiunea prin ochii Lucindei este altfel.

Ma asteptam la ceva plictisitor, dar nu a fost asa, ci din contra, a fost o carte ce merita citita, o carte care te face sa intelegi primele parti mai bine. Vei intelege de ce Daniel a fost surprins cand s-au sarutat prima data, si Luce nu a disparut, vei intelege de ce mesagerii au insotit-o pe Luce, dar si cat de importanta este aceasta pentru Daniel.
„-Nu te teme, şopti el. Lasă-mă să-ţi spun, iubirea mea, ce se întâmplă după această viaţă. Te întorci, te ridici din nou. Renaşterea ta este minunată şi reală. Te întorci la mine iar şi iar…”

Un volum ce poate parea plictisitor, dar totusi un volum ce te poarta prin Moscova, Anglia, Milano si alte parti, locuri in care Luce renaste sub alt nume, cu un alt destin, dar care intr-un fel sau altul ajunge tot la Daniel.

Daca vrei sa vezi ce plan malefic este pus la cale pentru Luce dar si cine o urmareste prin umbra, trebuie sa citeste seria Ingeri cazuti de Lauren Kate, o serie ce te va tine in suspans pe toata durata actiuni, o serie pe crezi ca o intelegi dar care te va suprinde, totusi trebuie sa iti spun ca pentru mine a fost o serie interesanta, si abia astept sa citesc si ultima parte.

Am gasit seria pe Libris.ro, tot de aici voi achitiziona si ultimul volum, pentru ca abia astept sa vad ce peripetii ii astepta pe cei doi, si cum se termina, mai ales ca de data aceasta Luce nu mai renaste.

Nu vreau sa dezvalui mai mult, totusi trebuie sa stii ca in calatoria Lucindei se avanta si Daniel si inca cineva…nu iti voi spune cine, dar te invit sa citesti atata cartea cat si seria intreaga, fiind vorba de o poveste de dragoste dintre o nemuritoare si un inger cazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *