Pavaje pentru curtea mea

Oficial s-au implinit 19 ani de cand locuiesc la curte. Aveam 11 ani cand am lasat apartamentul in favoarea unei case la curte, si recunosc ca parintii mei, au facut alegerea perfecta. Imi amintesc ca atunci cand m-am mutat aici, era o casa lasata de izbeliste, nu o locuinta ingrijita, in care locuia cineva, pana sa ne mutam noi. O curte fara ciment in curte, dar care avea un trecut, o istorie. Un loc care nu auzise de modernizare, nu mai zic pavaje sau alte tipuri de produse care ajuta la infrumusetarea unei case.

Daca prima impresia m-a izbit in fata, la varsta de 11 ani, nu conta, pur si simplu era un loc nou de explorat, un loc care se transforma cu pasi mici, din casa in acasa. In perioada aceea chiar daca tatal meu nu isi permitea anumite tipuri de materiale de constructii, pot sa iti spun sincer ca transformat total aspectul neglijat al casei, si a transformat-o intr-un loc perfect.

In aceea perioada, nu cred ca stia de existenta pavajului, nu stiu sincer daca exista, dar trebuie sa iti spun ca imi aduc si acum aminte, cat ciment a facut la mana ( nu avea betoniera in aceea perioada) pentru a asfalta curtea, si a face un loc bun de joaca pentru doi copii. Totusi, timpul a inceput sa isi lase amprente asupra cimentului sau mai corect spus, asupra betonului turnat in curte si pentru ca a venit vremea sa-l schimbam, ne-am gandit sa ne modernizam putin si sa alegem un pavaj modern, pentru ca sincer…pare mai usor de pus decat turnatul betonului.

De unde poti achizitiona pavaje moderne?

M-am uitat pe internet, pentru ca sincer cred ca acesta este locul perfect pentru achizitionarea materialelor de construnctii moderne. In primul rand pentru ca aici vei gasi multe tipuri de materiale, nu doar cele clasice, ce sunt disponibile in magazinele constructii de cartier. M-am uitat dupa pavaje pentru ca asta vreau sa imi pun in curte.  Dar trebuie sa iti spun ca m-am uitat si dupa niste jardiniere.

Cred ca a venit timpul pentru cateva modificari, asa ca hai sa iti arat ce tip de pavaj vreau sa imi pun in curte, dar si ce jardiniere interesante am gasit.

Am ales modelul Ampilo pentru ca este disponibil in mai multe culori, cum ar fi: antracit, galben, rosu, maro, portocaliu, gri si rosu. Trebuie sa iti mai spun ca la alegerea mea a contribuit si pretul, fiind 28.99mp, si pentru ca am o curte destul de mare…nu ma pot arunca la un produs cu pretul mult mai mare, mai ales ca nu as vrea observ sa nu imi ajunge bugetul pentru tot ce mi-am propus.  Mi se pare interesant ca pe site-ul unde le-am gasit, sunt trecute o multime de detalii, informatii menite sa te ajute sa alegi produsul potrivit pentru tipul de lucrare planuit.

Despre pavajul de mai sus, trebuie sa iti spun ca poate fi folosit pentru: aleile din parc, a zonelor pietonale sau a pietelor. Avand dimensiuni usor de potrivit impreuna cu alte produse de aceeasi marca.

Un alt model care mi-a atras atentia este acesta, Appia Antica, un model putin mai scump, cu dimensiuni 50x50x5cm, disponibil in trei culori: calcar Cochilifer, gri vulcanic si rosu vulcanic. Acest model este folosit in general pentru zonele de promenada, dar si pentru terasele din apropierea casei.

 

Aceste pavaje le poti gasi pe globall.ro, locul ideal daca doresti sa faci modificari in curte si nu numai. Ii puteti contacta la aceasta adresa de email:  office@globall.ro, sau la numerele de telefon: 0745 434 433 sau 0722.365.715. De asemenea trebuie sa stii ca adresa este in Sos. Bucuresti-Ploiesti, km 19, in apropiere de Balotesti si ca au program  Luni – Vineri: 08:30 – 16:30; Sâmbătă: 09:00 – 14:00.

Ca o concluzie generala cred ca Globall este solutia unei locuinte moderne, de aici poti achitiona tot ce ai nevoie in materie de materiale de constructii moderne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *