Promovare in mediul online

Azi am ajuns la o simpla concluzie, intr-o afacere, totul tine de promovare. Iti spun drept ca initial nu credeam asta, ca mi se parea o prostie, mai ales ca multa vreme am mers pe ideea ca de cele mai multe ori, oamenii merg pe recomandari.

Totusi…azi dupa mult timp, dupa ce au trecut cativa ani de cand cochetam cu handmade, si pe cand promovarea in retelele de socializare erau baza, trebuie sa iti spun ca asa este. Indiferent de afacerea pe care o detii, trebuie sa apelezi la promovare. Fie ca vorbim de reclame publicitare, la televizor sau in mediul online, fie de concursuri sau de articole scrise sau orice alta metoda de promovare, totul tine de cum alegi tu, sa iti fac firma cunoscuta.

In perioada in care realizam accesorii handmade, iti recunosc ca le promovam cu ajutorul concursurilor dar si a retelelor de socializare. A fost ok pentru inceput, totusi acum iti spun ca as proceda putin altfel.

In primul rand daca ma gandesc la promovare online, pentru ca stiu ca aceasta este cea care are succes in aceasta perioada. Stiu deja, si nu are sens sa ma mint singura, ca traim intr-o epoca in care mediul online isi pune amprenta pe majoritatea alegerilor noastre.

M-am gandit recent ca as apela la servicii marketing online, stiu sigur ca in urma acestor servicii, ceea ce fac poate avea succes. Pare ciudat, dar este adevarat. In primul rand pentru ca am observat recent, ca daca vine vorba de cumpararea unui produs, inainte caut informatii. Vad daca vreun blogger pe care-l citesc a scris despre el. Daca nu gasesc nici un review intreb in mediul online, stiu sigur ca voi gasi ceva raspunsuri.

Din acest motiv cred ca daca vorbim de promovare, cea mai ok mi se pare promovarea online, si daca ar trebui sa apeleam la specialisti, eu as alege sa caut companii ce ofera servicii marketing online, doar apeland la ajutorul lor, stiu ca voi avea parte de o promovare, in adevaratul sens al cuvantului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *