Schele-metal.ro – Utilitatea serviciilor de inchiriere schele metal pentru realizatea constructiilor consolidate

Reusita lucrarilor de constructii este rezultatul unor lucrari atent organizate in echipa, a materialelor utilizate si a dotarii cu echipamentele necesare desfasurarii sarcinilor zilnice. Pentru finalizarea lucrarilor care necesita folosirea popilor si a schelelor metalice, utilizarea serviciilor de inchiriere schele metal reprezinta sprijinul companiilor de constructii care vizeaza predarea la timp si in conditii excelente a proiectelor de constructii.

Cand este cazul sa apelati la serviciile de inchiriere schele metal?

Poate se intampla ca numarul de schele pe care le detineti sa nu fie cele potrivite sau tipul de schele metal pe care le aveti in dotare sa nu fie cele potrivite pentru finalizarea la timp a constructiilor proiectate. In acest caz, contactarea unei companii care presteaza servicii de inchiriere echipamente pentru constructii reprezinta cea mai la indemana solutie.

– Tipuri de schele metal inchiriate de Schele-metal.ro:

In functie de specificatiile proiectelor de constructii, exista o varietate de schele din metal pe care compania le pune la dispozitia clientilor solicitanti: schele pentru interior si exterior, schele de fatada, schele de acces la inaltime. Toate produsele sunt verificate inainte de inchieriere si sunt facil de montat si de utilizat.

– Caracteristicile schelelor metalice:

Schelele din metal trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a trece testul calitatii: stabilitatea si siguranta operarii, greutatea redusa pentru facilitarea transportului si operarii. Elementele componente sunt realizate din materiale cu proprietati mecanice si fizice de exceptie, cum sunt otelul, aluminiul sau lemnul. Pentru protectie si spre a extinde perioada de utilizare, elementele sunt vopsite, iar tevile verticale sunt prevazute cu carlige pentru prinderea de parapetul de protectie si bolturi pentru a asigura atasarea de balustrade.

Colaborari avantajoase – inchiriere schele metal si respectarea instructiunilor de utilizare

Serviciile de inchiriere schele metal se adreseaza tuturor antreprenorilor, companiilor de constructii de dimensiuni mici, medii si mari si oricarei persoane fizice sau juridice care se afla in imposibilitatea de a efectua anumite lucrari de constructie.

Toate solicitarile primite de la clienti sunt procesate de catre consultanti, iar serviciile sunt oferite in baza unui contract care contine informatiile utile pentru ambele parti: tipologia si numarul de accesorii, elementele si echipamentele inchiriate, data efectiva a incheierii perioadei de inchiriere si alte detalii specifice.

Sfaturi practice pentru utilizarea in siguranta a schelelor metalice

Desi sunt facil de transportat, montat si indeplinesc conditiile de utilizare pe santierele de constructii, schelele metalice trebuie operate tinand cont de anumite specificatii si instructiuni de utilizare. Odata preluate de la compania Schele-metalice.ro, elementele schelelor trebuie verificate pe rand, pentru a va asigura ca nu exista niciun defect care ar putea pune in pericol siguranta lucratorilor pe santier. Ca orice alt echipament utilizat in cadrul unui santier, schelele metalice nu pot fi utilizate prin imbinari neconforme si alte improvizatii:

– Specificati-le specialistilor firmei de inchiriere tipul de schela/schele de care aveti nevoie pentru efectuarea lucrarilor;

– Stabiliti impreuna un numar de elemente care sa fie adecvat necesitatilor reale de utilizare in functie de coordonatele cladirilor de construit sau lucrarilor efectuate: suprafata, inaltimea etc. Este preferabil sa inchiriati intotdeauna cateva elemente in plus fata de numarul standard necesar, pentru a putea inlocui elemente care sunt defecte si nu pot fi utilizate;

– Data contractuala stabilita intre compania sau persoana solicitanta si compania de inchiriere poate fi extinsa cu cateva zile, pentru a va asigura de finalitatea lucrarilor si predarea la timp beneficiarilor.

 

Compania Schele-metal.ro se remarca prin servicii complete de inchiriere schele metal, oferind solutii ireprosabile de consultanta, dimensionare, transport, montare si demontare, conform cerintelor si exigentelor clientilor solicitanti.

––––––––-

Detalii si cerere oferta

TELEFON:  0724375411  |  0726260029

EMAIL: office@schele-metal.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *