Semne ca e momentul sa cumperi piese auto la Cadillac-ul tau

De cand compania Cadillac a fost fondata acum mai mult de un secol, a reusit sa pastreze aceasi linie si in acelasi timp sa inoveze in ceea ce priveste siguranta soferilor si a pasagerilor, dar mai ales a design-ului exterior care intotdeauna a fost ceva deosebit. Cu toate astea, un Cadillac poate sa aiba si probleme, ca orice masina. Moment in care apelezi la un magazin de piese auto pentru Cadillac sau la unul care are piese pentru orice masina.

Indicatorul luminos de la motor

Cand indicatorul luminos de la motor este aprins la un Cadillac, asta poate sa insemne diverse probleme, cum ar fi injectia de combustibil, controlul emisiilor sau aprinderea pot cauza aceasta semnalizare, pentru ca exista un defect la ele.

Zgomote ciudate

Daca ai un Cadillac si ai auzit deja zgomote care nu ar trebui in mod normal sa le auzi la masina, ele pot indica o problema la motor. Aceste zgomote se aud de obicei destul de tare incat sa iti trezeasca suspiciuni ca ceva chiar nu este in regula. Asta inseamna trosnituri, pocnituri sau altele.

Fum excesiv

Fumul excesiv de obicei indica scurgeri de ulei de la motor, care genereaza fum atunci cand ajunge in camera de combustie, unde arde impreuna cu combustibilul. Un motor fumegand este considerat o problema serioasa la orice masina, chiar si la un Cadillac.

Motor supraincalzit

O supraincalzire a motorului ar putea fi cauzata de anumite scurgeri sau de garnitura de chiulasa, mai precis de uzarea ei, asa ca e posibil sa necesite inlocuire. Daca observi ca masina ta se incalzeste de fiecare data cand o conduci, indiferent de modelul de Cadillac pe care il ai, poate ca e momentul sa mergi la un service. Sigur e o problema la motor, asa ca e ceva urgent care trebuie rezolvat.

Toate semnele de mai sus par sa indice probleme la motor, iar atunci cand ti se intampla tie asa ceva, mai precis Cadillac-ului tau, e timpul sa inlocuiesti piesele defecte. Ai incredere in senzorii unui Cadillac, pentru ca ei rareori gresesc. Gasesti piese auto pentru Cadillac in magazinul online egarajul.ro, un magazin cu piese auto pentru toate marcile de masini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *