Sfaturi utile despre becuri LED

Indiferent de ceea ce ne dorim să achiziționam trebuie să ne asigurăm că am cercetat piața și am bifat căsuțele referitoare la calitate și preț. Acest truc se aplică și atunci când vine vorba despre surse de iluminat. Există mai multe categorii de becuri din care poți opta, cum ar fi: becuri led, becuri incandescente, becuri economice, neoane, etc. Noi optam pentru becuri led, becuri cu o durată de viață mai ridicată, un consum mai mic și cu o protecție a mediului sporită, neconținând mercur. Iată câteva detalii și sfaturi care te pot ajută să faci alegerea potrivită atunci când renovezi, te muți sau puri și simplu îți dorești să vezi totul dintr-o cu totul altă lumina.

Stiați că…?

Primul aspect la care ne uităm este gradul de eficiență al unui bec led. Becurile led au un index de redare al culorilor de 80 din 100. Astfel acesta ocupă primele lorcuri în ceea ce privește performanțele sale. De asemenea, de-a lungul timpului, facturile la lumină se vor diminua, acestea având un consum mai mic de cât competitorii lui.

Tipuri de becuri led

Dacă vorbim despre lumina pe care o emană, aceasta este de două tipuri: albă sau galbenă. Indiferent de preferințele pe care le ai, asigură-te că optezi pentru un singur tip de lumina în toată locuința ta, pentru a reda un aspect uniform și plăcut. Lumina degajată de becurile led, spre deosebire de becuri incandescente sau economice, este canalizată într-un punct de interes, creând un ambient relaxant.

Optează pentru un furnizor ce pune calitatea produselor pe primul loc și rămâi fidel acelei alegeri. Alege prețuri accesibile. Alege diversitate. Alege surse de iluminat și materiale electrice de prima clasă. Alege diversmarket.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *