Solutii avantajoase de amenajare a locuintei – articole de tamplarie PVC Timisoara

Cand vine vorba de confortul spatiilor amenajate, este nevoie de evaluarea tuturor solutiilor existente pentru fiecare parte din locuinta, astfel incat acestea sa bifeze toate criteriile de eficienta spre crearea celui mai bun cadru de locuit sau pentru desfasurarea unei afaceri. In ceea ce priveste selectarea geamurilor sau usilor, articolele de tamplarie PVC Timisoara reprezinta elemente de amenajare care asigura un confort termic si fonic mai bun decat articole similare fabricate din alte materiale.

Caracteristicile tehnice ale geamurilor ferestrelor si usilor din gama tamplarie PVC Timisoara

Pentru evaluarea corecta a optiunilor disponibile pentru inlocuirea tamplariei, cei mai buni indicatori pentru luarea unei decizii finale sunt descrierea tehnica si avantajele generate de articolele vizate.

Caracteristici tehnice:

Materialele de confectionare: ferestrele si usile din PVC sunt realizate preponderent din clorura de polivinil extrudata de inalta calitate. In afara de acest material, la asamblarea diverselor articole sunt utilizate si alte materiale auxiliare – feroneria ferestrei sau usii si alte materiale plastice.

– Intretinere: avantajul principal este faptul ca tamplaria PVC nu necesita vopsire sau etansare periodica precum alte elemente de tamplarie. Vor fi efectuate curatarea si lucrari de optimizare a structurii, pentru mentenanta, rezistenta si prelungirea duratei de utilizare.

– Culori disponibile: fiecare proiect de amenajare este unic, iar alegerea culorii reprezinta o chestiune personala pentru echilibrarea cromaticii generale a spatiului amenajat. Cea mai populara culoare pentru aceste articole este alb, insa exista si variante care imita lemnul sau articole in culori mai inchise (maro).

– Proprietati de izolare termica: PVC-ul este un material care izoleaza termic prin excelenta, plasand elementele din acest material in categoria articolelor de amenajare cu raport  bun pret-calitate-beneficii.

– Proprietati de izolare fonica: ferestrele si usile termopan nu doar ca au crescut in popularitate in ultimii ani prin proprietatile de izolare fonica, insa producatorii de astfel de articole dezvolta noi tehnologii pentru imbunatatirea acestor beneficii aduse utilizatorilor.

– Cost: preturile practicate pentru achizitionarea si intretinerea elementelor de amenajare PVC sunt mai ieftine cu aproximativ 25% decat cele din lemn, fiind accesibile pentru diferite aplicatii: locuinte, spatii de birouri, spatii comerciale. Un alt aspect il reprezinta costurile avantajoase pentru montaj, care este de altfel realizat in scurt timp.

– Design: pe langa aspectul cromatic, ferestrele si usile din gama tamplarie PVC Timisoara se integreaza armonios in decorul total al spatiului, fiind facil de utilizat si intretinut.

 

Tamplarie PVC Timisoara – gama variata de articole disponibila permanent pentru clientii solicitanti

Interesul acordat acestor elemente de catre utilizatori incurajeaza permanent producatorii si distribuitorii spre a oferi cu fiecare an solutii optime pentru diferite aplicatii. Colaborand cu producatori consacrati pe piata de profil, Premium Fenster le pune la dispozitie clientilor o gama variata de produse, disponibile in cel mai scurt timp pentru a fi montate. Ferestrele si usile termopan reprezinta o alegere de baza, care functioneaza optim cu investitii minime. Gealan, Trocal, Veka si Salamander reprezinta o parte dintre marcile pe care le comercializeaza compania Premium Fenster pentru categoria tamplarie PVC Timisoara, clientii avand si posibilitatea de achizitionare a tuturor accesoriilor necesare pentru sporirea confortului: plase anti-insecte, rulouri sau jaluzele.

Pentru a acoperi solicitarile de servicii, produse si comenzi, activitatea companiei Premium Fenster se desfasoara prin intermediul celor 3 sedii localizate in Timisoara, Deta si Arad. Oricare ar fi proiectele de amenajare desfasurate, reprezentantii Premium Fenster va ofera servicii de consultanta pentru selectarea celei mai bune solutii. Vizualizati catalogul cu produse pentru tamplarie PVC Timisoara si luati legatura cu unul dintre reprezentantii zonali pentru mai multe informatii si servicii de consultanta.

 

Detalii de contact:

Timisoara: 0722 616 581 / premiumfenster10@gmail.com

Deta: 0743 761 716 / deta@premiumfenster.ro

Arad: 0748 475 168 / premiumfensterarad@gmail.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *