Tipul din filme nu exista 3 – recenzie – Bogdan Stoica

Acum ceva timp ti-am prezentat Tipul din filme nu exista 1 si 2, carti scrise de Bogdan Stoica. Primele doua carti, m-au impresionat, mi-au placut amandoua foarte mult si pot spune ca si cea de-a treia este la fel de wow.

Daca prima carte mi s-a parut putin vulgara, nu in sensul rau al cuvantului, ci pur si simplu are un vocabular diferit fata de ce eu folosesc in viata de zi cu zi. Al doilea volum dupa cum am zis si in recenzie, s-a mai potolit, folosit cuvintele vulgare cu moderatie, ei bine al treilea volum ma facut sa rosesc si sa rad cu lacrimi.

Imi place cum scrie Bogdan Stoica, stilul sau este altfel fata de ceea ce am citit pana in prezent si recunosc ca abia astept sa citesc o noua carte.

A avut un succes rasunator, si dovada ii sunt comentariile lasate de cititoare, si cred ca cea de-a treia carte este compusa si din discutii avute cu diferite cititoare, tocmai din acest motiv in place si mai mult.

Nu credeam ca voi ajunge sa indragesc un autor roman, dar uite ca Bogdan Stoica a facut acest lucru posibil, si ma bucur tare mult ca al gasit cartile pe Editura Univers, si cu siguranta imi voi lua si Jurnal de Ghena.

Totusi trebuie sa iti spun ca in volumul trei se repeta ceva din volumul doi, dar e ciudat ca nu m-a deranjat, in general mi se pare putin deranjant, acum pur si simplu m-am amuzat la fel ca prima data cand le-am citit.

Sincer iti spun ca mi-ar face placere sa iti prezent o mica parte din aceste carti, sa iti spun care este partea mea preferata, dar nu stiu ce sa aleg, pur si simplu fiecare lucru scris este unic, si te pune pe ganduri, fiecare pagina este scrisa in asa fel incat, te face sa te gandesti daca tipul de langa tine se incadreaza in tiparul descris de el. Recunoasc ca mi-a placut faza cu piscina, si am ajuns la concluzia ca are dreptate. Pe facebook majoritatea artam diferit fata de realitate, si el si-a dat seama ca a fost in acelasi loc cu persoane din lista de prieteni de pe Facebook si nu ia recunosct.

In concluzie, aceste carti sunt un fel de dus rece, te face sa te gandesti daca prietenul tau a facut una din lucrurile mentionate in carte, si mai ales te face sa vrei sa te feresti de acei barbati descrisi atat de bine.

Daca nu ai citit inca seria Tipul din filme nu exista, te invit sa o faci, vei vedea ca ceea ce tocmai am scris este adevarat, si vei vedea ca are dreptate…chiar nu exista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *