Baterii pentru tractoare

A trecut ceva timp de cand am fost ultima data la bunicii Mayei. Acestia locuiesc destul de aproape de noi, dar nu in capitala, ci la tara ( cum spunem noi de obicei ). Sincer este un lucru bun, in primul rand pentru ca sunt aproape de noi, si ii putem vizita destul de des, si in al doilea rand pentru ca ii putem ajuta cu diferite lucruri.

Ar fi fost dificil pentru noi sa trimitem diferite lucruri la tara. Stiu ca exista si o posibilitate de a livra cu ajutorul firmelor de livrare, dar sincer cum crezi ca as putea livra o baterie de tractor. Ce-mi veni sa caut baterie pentru tractor ieftina si de calitate, pai este simplu. Ultima data cand am fost s-a stricat tractorul socrilor mei.

Ei nu prea apeleaza la internet pentru astfel de lucruri, dar pentru ca au epuizat toate optiunile posibile si obisnuite pentru ei, au decis sa apeleze la ajutorul nostru. Rar avem ocazia sa ii ajutam cu astfel de lucruri, asa ca ne-am decis sa ne dam silinta de a gasi tipul de baterie de care are nevoie tractorul lor.

Mi-a spus ca au nevoie de o baterie auto tudor heavy strong pro 180Ah Tg 1803 – aceasta este tipul de baterie care se potriveste tractorului lor, asa ca am inceput sa caut. Iti spun sincer ca m-am uitat ca curca in lemne pentru ca nu stiam nimic despre aceste baterii.

M-am apucat si m-am documentat, am aflat ca o bateria autor Tudor Heavy Strong pro 180Ah Tg 1803 respecta norma EN50342, este fiabila si are o constructie solida, asigurand astfel o buna functionare a tractorului, camionului sau utilajului. De asemenea trebuie sa mai stii si ca este dotata cu manere pentru a putea fi manevrata mai usor, ca nu necesita intretinere si ca are dopuri pe fiecare element. Iti mai pot spune si ca sunt fabricate in EU intr-o fabrica de tot.

Daca te intrebi, de unde am aflat atat de multe informatii despre acest tip de baterie, iti pot spune ca pe acu-shop.ro gasesti tot felul de informatii care te pot ajuta sa alegi produsul potrivit pentru ceea ce tu ai nevoie. Sincer…mi-a fost putin teama cand am comandat aceasta baterie, pur si simplu nu stiam daca se va potrivi.Neavand experienta in acest domeniu nu credeam ca voi face alegerea corecta, si nici nu stiam daca voi reusi sa trimit comanda cu o firma ce se ocupa cu livrarea comenzilor.

Stiai ca exista o taxa de mediu pentru baterii?

Totusi fiecare dubiu mi-a disparut, atunci cand am citit ca poti da bateria veche transportatorului, el va stii ce are de facut. Dar trebuie sa stii ca daca alegi sa nu o dai celui ce livreaza comanda, trebuie sa platesti 10%, taxa impusa de lege, taxa numita „depozit de mediu”. Sincer stiam ca s-au schimbat multe lucruri in privinta asta, dar nu stiam ca aceasta lege se aplica si asupra bateriilor .

M-am interesat si trebuie sa iti spun sunt o multime de produse menite, sa te ajute atunci cand ai nevoie. Fie ca ai nevoie de baterii de tractor ( ca in cazul meu ) fie ca ai nevoie de baterii speciale, sau accesorii, pe acu-shop.ro vei gasi tot ce ai nevoie pentru o buna functionare a utilajelor si masinilor tale.

Mi s-a parut interesant faptul, ca site-ul lor este realizat in asa fel inca, orice persoana poate comanda un produs fara sa isi faca griji ca nu ar putea achizitiona ceea ce ii trebuie. In primul rand pentru ca la fiecare produs in parte are trecute detaliile necesare, pentru fii sigura ca produsul comandat este cel de care ai nevoie.

Iti spun drept, ca mi se par utile aceste detalii, mai ales pentru o persoana care nu se loveste de un tractor ( in cazul meu ) zi de zi, persoane ce doresc sa isi ajute rudele, si care comandand baterii pentru tractoare din mediul online, usureaza foarte mult munca unui fermier sau unui taran.

Ca o concluzie, pot spune ca acu-shop.ro este magazinul ideal pentru achizitonarea bateriilor, fie ca sunt pentru camion, utilaje, tractoare sau alte tipuri de masini. Pe site vei gasi produse la preturi foarte bune, produse ce asigura o buna functionare a utilajelor si autovehiculelor tale. Nu mai sta pe ganduri, mergi pe site pentru ca sigur vei gasi bateriile de care ai nevoie.

2 comentarii la „Baterii pentru tractoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *