Cercei din argint, nu ii pot refuza

Faptul ca am aproape o suta se perechi de cercei nu mai este un secret. Imi place sa ii schimb in fiecare zi. Nu neaparat sa ii asortez, cat sa am o pereche de cercei diferita in fiecare zi.
Am inceput aceasta nebunie acum ceva vreme, inca din liceu imi cumpar cercei, diferite forme, diferite culori…argint sau nu…important sa fie diferiti.
Pot sa spun ca sunt recunoscatoare faptului ca nu sunt ca alte fete…adica nu am urechile sensibile, si pot purta orice tip de aliaj.
Cred ca stii deja ca am facut accesorii handmade, ca confectionam cercei cu trandafiri din rasina, pe care ii vindeam, dar niciodata inainte de a-mi opri si eu o pereche.
Totusi timpul a trecut, am lasat realizarea accesoriilor in urma, si bineinteles ca am inceput sa cumpar cercei din comert.
Ma uit mereu dupa cercei argint, nu pentru ca as avea vreo sensibilitate in zona urechilor, ci pur si simplu mi se par durabili, nu se strica asa de usor si nici nu isi schimba culoarea, pur si simplu raman asa frumosi timp indelungat.

Acum mult timp am descoperit magazinul Be Special, un magazin din meniul online, care a pus pret pe calitatea produselor aflate in magazinul lor. De atunci urmaresc cu mare interes site-ul lor, caut mereu noutatile sau revin la vechea iubire.

Drept sa iti spun, cand am gasit magazinul, nu credeam ca produsele lor sunt din argint. Am cautat cercei din argint si cand am vazut ca o pereche de cercei are un pret rezonabil, m-am gandit ca nu are cum sa fie cu adevarat argint.

Se pare ca m-am inselat, si drept sa iti spun, ma bucur, pentru ca pur si simplu cred cu tarie ca cercei de argint sunt cei mai frumosi, pentru ca rezista in timp, si pot fi curatati cu usurinta.

Recunosc ca cei de mai sus, sunt exact pe gustul meu, culoarea mea preferata. Au un pret foarte bun, si faptul ca sunt din argint, constituie un mare avantaj.

In concluzie, indiferent de cercei, daca sunt din aur, argint sau alt aliaj, niciodata nu ii voi refuza, pentru ca pur si simplu sunt punctul meu slab cand vine vorba de accesorii.

Un comentariu la „Cercei din argint, nu ii pot refuza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *