Cosmetice bio, de ce le aleg?

Stiu ca am mai vorbit despre cosmetice bio, stiu ca ti-am spus si cateva motive pentru cale le aleg, dar iata ca a venit momentul sa vorbim iar despre ele.  De multa vreme le folosesc si recunosc ca am observat imbunatatiri. Aici vorbesc despre pielea mea, despre par si despre unghii…totul a inceput sa se schimbe de cand folosesc cosmetice bio.

Am inceput sa caut cosmetice bio in magazinele tip plafar, apoi cu timpul am migrat in mediul online. Stiam deja ca majoritatea marcilor cunoscute in domeniu, au migrat in mediul online. Stii deja ca ador sa fac cumparaturi, asa ca am inceput ca caut cosmetice naturale si pe internet.

De ce aleg cosmetice bio?

Raspunsul este simplu, imi primul rand pentru ca nu contin diferiti compusi chimici…luam exemplu deodoratul solid, care contine aluminium, si multe alte substante, care poate nu le luam seama…cu timpul ajunge sa ne dauneze. Iti spun drept ca am inceput sa folosesc un deodorat bio, si iti spun drept ca sunt incantata de el. Mi se pare la fel de eficient sau poate chiar mai eficient ca cel clasic.

Totusi, trebuie sa iti spun, ca cel mai mult se observa aceasta schimbare la par. Mastile de par naturale sunt mult mai benefice fata de cele clasice. Iti spun drept ca de multe ori am ales sa imi fac singura masca pentru par, dar de cand am inceput sa folosesc cosmetice bio, am scapat de acest lucru.

Nu spun ca era un lucru greu de facut, dar totusi recunosc ca uneori nu reuseam sa stau timpul necesar actionarii unei masti facute in casa. Totusi de cand am descoperit cat de benefice sunt mastile bio, sau mai bine spus mastile naturele, recunosc ca am devenit fan Univers Enciclopedic.

In primul rand pentru cosmeticele bio care le gasesc la ei pe site, dar si pentru gama variata de produse, de la carti, jucarii si alte produse de care orice persoana ar avea nevoie la un moment dat.

Ca o incheiere, pot sa iti aleg cosmeticele bio pentru ingredintele sale, dar si pentru ca…sper deosebire de celelalte…acestea chiar fac ceea ce promit, ajung sa faca schimbari majore asupra pielii si parului nostru.

3 comentarii la „Cosmetice bio, de ce le aleg?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.