Cu bicicleta electrica iti faci vara mai frumoasa

Sunt multe biciclete electrice in magazine, dar Bicicleta electrica foldabila Airwheel R5 White le intrece pe toata.

Cumpar-o acum, daca iti doresti o vara de neuitat! Aspectul elegant va face multe capete sa se intoarca admirativ si invidios dupa tine, dar cele mai importante plusuri le vei simti cand vei merge cu ea.

In primul rand, fiind facuta din aluminiu, este foarte usoara, tinand cont ca are si o baterie destul de mare. Deoarece cantareste 18,5 kilograme, o poti lua oricand in spate sau in brate, cand trebuie sa o pui bine sa nu ti-o ia cineva sau sa nu o ploua. De altfel, este o bicicleta foldabila astfel ca ii gasesti usor loc, aproape oriunde.

Bateria interschimbabila o face disponibila oricand. Tot ce ai de facut este sa ai o baterie de rezerva, care sa fie incarcata. Sau, daca ai in plan drumuri ceva mai lungi, iti poti lua bateria de rezerva in rucsac si o poti schimba pe drum.

Oricum poti beneficia din plin de modul triplu de utilizare: full electric, asistat si pedalat. R5 poate fi folosita ca o bicicleta electrica, dar si ca o bicicleta obisnuita, daca vrei sa te mentii in forma. Cu o baterie complet incarcata, R5 se lauda cu o autonomie de 30-40 de kilometri in modul full electric si 80-100 de kilometri in modul asistat (atentie, autonomia poate fi influentata de greutatea pasagerului sau inclinatia drumului; producatorul mentioneaza faptul ca aceasta autonomie este testata cu un pasager de 70 kg pe drum plat)

Sistemul de franare electric raspunde bine, reducand semnificativ posibilitatea unui accident, mai ales daca este completata de prudenta biciclistului.

Datele tehnice o fac sa fie in prezent una dintre cele mai cumparate biciclete electrice, fiindca:

-este functionala pe o arie larga de temperatura: de la -10 grade Celsius la 40 de grade Celsius

-atinge viteza de 20 kilometri la ora in modul electric si se dovedeste mai eficienta decat o masina, cand sunt blocaje in trafic. Am vazut blocaje care dureaza si 30 de minute, cu o bicicleta electrica te strecori foarte usor sau poti alege trasee mult optimizate De aceea, acest mijloc de locomotie este util si ca sursa de divertisment (plimbari in aer liber, intreceri cu colegii), dar si ca mijloc de transport la serviciu, liceu sau facultate.

-suporta o greutate de pana la 100 de kilograme si ajuta la slabit, dupa cum va spuneam, pentru ca o poti folosi si in modul pedalat.

-cauciucurile sunt solide si rezistente

-nu este o bicicleta foarte inalta sau incomod de condus

-bateria Panasonic este foarte buna si tine mult

-urca pante de pana la 15 grade, sau chiar 18 grade, daca biciclistul este mai usor.

Nu trebuie lasat deoparte pretul care face aceasta bicicleta electrica o optiune buna din punct de vedere tehnic, dar si al bugetului alocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.