Cutii cu flori, da! Lucrurile s-au schimbat

Ma gandeam candva cat de mult s-au schimbat lucrurile. Cum un simplu trandafir nu mai este suficient si cum fiecare cadou trebuie ales cu mare atentie. Sincer daca stau si ma gandeasc mai bine avem si de unde alege.
Multe s-au schimbat, atata noi ca si persoane cat si piata. Acum avem de unde alege si tendinta spre lux este mare. M-am gandit sa vorbim despre flori, despre cum s-au schimbat aranjamentele florale dar si multe altele. Candva florile de baza erau garoafele, cred ca de gaseau si alte feluri, dar pentru ca accesul ne era limitata, ne multumeam cu ceea ce era la indemana. Acum putem vorbii de florii in cutii.

Da ai auzit bine, nu mai vorbim de accesul limitata, ci de cutii cu flori, cutii special amenajate si alese pentru a face o persoana sa se simta special.
M-am uitata pe internet si vezi aici, ca si mine modele de flori la cutie absolut superbe. Recunosc ca imi doresc un astfel de buchet, sa nu mai vorbim de trandafiri criogenati sau alte tipuri de aranjamente, menite sa dureze o viata.
Am gasit si site-ul perfect pentru astfel de buchete de flori la cutie, mai exact Maison D’or, locul in care am gasit cele mai frumoase aranjamente florale. Auzisem de acest site, si stiu ca ti-am mai povestit despre ea, dar iti sincer ca de fiecare data reusesc sa ma uimeasca.
Imi aduc aminte uneori de garoafa lasata in banca din filmul Liceeni – cred ca stii foarte bine despre ce vorbesc – aceea perioada inocenta ( sau fel putin asa ne-a fost redata noua ) in care o floare face diferenta. Acum in schimb, cand totul este la botul calului ( scuze expresia ) am devenit exigenti, nu ne mai multumim cu o garoafa sau cu un trandafiri, vrem mai multi.

Nu cred ca mi-am dorit vreodata un buchet mare de trandafiri, nu asa cum vezi prin filme…pur si simplu cred ca unul poate simboliza la fel de bine ce simbolizeaza o duzina.
Apropo….intrebare: cum se daruiesc trandafirii, fara acea folie transparenta sau cu?
Hai ca am deviat de la subiect, mi se pare super ca am evoluat, ca cineva a gasit o solutie ca un buchet de trandafiri sa poata rezista mai mult, dar si ca gama s-a diversiticat asa de mult, pentru ca acum avem de unde alege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *