Cutii cu flori speciale pentru cineva drag.

Pentru mine, luna august este foarte speciala, pur si simplu este luna oamenilor speciali din viata mea. Nici nu cred ca as putea sa ii numesc altfel. Sunt persoane care candva si-au pus amprenta supra formarii mele ca persoana, si de aceea mi-am propus sa le ofer ceva special de ziua lor.
In primul rand vorbesc de mama mea, persoana draga si speciala, caruia vreau sa ii cumpar pe langa un cadou special si flori in cutii. Da, ai citit bine…am trecut sper uimirea mea, de la florile in ambalajul acela din plastic, la flori la cutie.

Bineinteles ca am apelat la internet, si am cautat cutii cu flori speciale. M-am dus la sursa sigura si am comandat de pe Maison D’or doua cutii cu flori pentru cele doua persoane speciale din viata mea. Stiam ca aici gasesc cele mai frumoase buchete de flori, dar si cele mai interesante aranjamente.
Pentru ca prima persoana este mama, doua este prietena mea cea mai buna din liceu. Candva stiu ca vorbeam ca nu vom ramane prietene, si ca va trece timpul si anii de liceu vor ramane in urma. Ei bine nu a fost asa, desi nu ne mai vedem la fel de des, pot spune ca ne vedem suficient cat sa fie bine pentru amandoua.
Sincer, nu cred ca este important cat de des ne vedem, ci conteaza felul in care vorbim, si credema ca noi chiar vorbim. Nu exista un minut de liniste intre noi si nu ne ajunge timpul sa vorbim cate avem sa ne spunem. Asa ea este cea de-a doua persoana speciala pentru mine, si pentru ea m-am uitata dupa buchete de flori in cutii. Vroiam sa ii iau ceva special de ziua ei, asa ca am apelat tot la Maison D’or, pentru ca stiu deja, ca aici gasesc florii in cutii special alese pentru a deveni cadoul perfect pentru cineva drag.
In concluzie, luna august este luna in care s-au nascut doua persoane speciale si dragi mie, asa ca Maison d’or va fi cel care se va ocupa de cadourile pentru epe. Mai ales ca stiu deja ca sunt cei mai buni in domeniu acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.