Daca te-as gasi – Gayle Forman – Recenzie

Nu am crezut niciodata ca imi va parea rau ca ziua are 12h, ca nu apuc sa termin un capitol dintr-o carte. Nu credeam vreodata ca voi regreta vreodata ca am descoperit cititul tarziu, si nu credeam niciodata ca Gayle Forman ma va face sa am aceste regrete.

Cine este Gayle Forman? Este autorul cartii Daca te-as gasi, continuarea cartii Daca as ramane. Doua carti superbe ce m-au facut sa lacrimez, sa rad si sa regret ca nu pot sta pana tarziu sa termin inca un capitol.

Am primit aceasta carte de la Libris, despre prima carte Daca as ramane ti-am povestit deja. Stii ca mi-a placut enorm si ca am devorat-o. Dar recunosc, ca aceasta, mi-a facut ziua frumoasa. Aceasta carte mi-a raspuns unor intrebari nerositite, ramase dupa citirea primei parti. Citind randurile scrise de Gayle Forman in Daca te-as gasi, am aflat ca Adam a devenit celebru, ca Mia si-a revenit dupa accident, dar si prin ce au trebuit sa treaca cei doi pentru a ajunge unde sunt in prezent.

Aceasta carte, este genul de carte care impleteste trecutul cu prezentul, le impleteste atat de frumos, incat fiecare pagina te face sa citesti din ce in ce mai mult. Mi se par interesante versurile trecute la capitolele ce prezinta o actiune din prezentul personajelor principale.

E ciudat cum totul se poate schimba, cum o simpla intamplare iti poate creea atacuri de panica, sau cum o promisiune iti poate schimba viata. Asta sa intamplat cu cei doi, cu Adam si Mia, care ajung sa se schimbe. Sincer nu credeam ca Gayle Forman, v-a ajunge in topul preferintelor mele literere, dar acum ca am citit cele doua titluri scrise de el, cu siguranta voi citit si altele.

Daca te-as gasi de Gayle Forman, este o carte ce merita citita, o carte care ii readuce in prim plan pe Adam si Mia. O carte care ne descopera treptat modul in care au evoluat, cu Mia a absolvit Julliard si cum o trupa ce canta doar in Oregon, ajung in topuri si ajung sa castige discuri de platina. Modul in care evolueaza carierea fiecaruia si cum un concert de muzica clasica, poate schimba totul.

Iti spun drept, ca Daca te-as gasi este genul de carte te suprinde, prin modul in care te duce din trecut in prezent, este unic, de aceea este genul de carte pe care trebuie sa o citesti, dar iti recomand sa o citesti si pe prima Daca as ramane, pentru ca doar asa vei intelege prin ce trece Adam, decizia Miei, si tot ce se intampla in aceasta minunata carte. Pe mine m-a cucerit, si cu siguranta este o carte de care imi voi aduce aminte cu drag.

8 comentarii la „Daca te-as gasi – Gayle Forman – Recenzie

    1. Mie mi-a placut foarte mult, mi se par doua carti uimitoare ce nu ar trebuie sa lipseasca din biblioteca nimanui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *