Depurtat…de ce nu mai comand de aici

Cand am aflat ca exista un site cu incaltaminte care accepta plata cu paypal, iti spun sincer ca m-am bucurat enorm. Recunosc ca ador sa imi cumpar de incaltat si ca vanez reducerile, asa ca Depurtat.ro mi s-a parut site-ul potrivit, mai ales ca merge sa platesc cu paypal.
Ca sa iti spun sincer, azi am ajuns la vorba unei bloggerite dragi mie, decat sa platesti putin pe calitate slaba, mai bine platesti mai mult pe o calitate mai buna. Sa iti explic de ce am ajuns la concluzia asta .
Mi-am achizitinat trei perechi de adidasi de pe depurtat.ro. Comenzi diferite – pentru ca initial vroiam o pereche si vroiam sa vad in cat ajung comenzile la domiciliu. Au ajuns intr-un timp relativ scurt, ok impachetati. Am ales varianta prin curier – am platit in jur de 5 lei transportul.
Nu mi-a pasat, pentru ca din nu stiu ce motiv…atunci cand platesc din paypal nu mi se pare o cheltuiala prea mea. De aceea mereu ma bucur cand gasesc magazine de la noi din tara unde poti plati cu paypal-ul.
Asa am ajuns la depurtat.ro, aflasem de la o bloggerita ca merge sa platesti cu paypal si pentru ca vroiam cateva perechi de adidasi, nu am mai stat pe ganduri, ei mi-am comandat trei perechi de tenesi. Una alba simpla din panza, una albastru deschis, spre blue si una gri. Toate bune si frumoase.
Asa cum am spus, au ajuns bine impachetate, intregi…cu o mica exceptie – la prima pereche de tenesi – pe partea cu arici avea o pietricica, ei bine…la un tenes era lipita, la cel de-al doilea era dezlipita…am gasit-o in punga.
Ar fi trebuie sa imi dea de gandit…dar sincer am ales sa o iau ca atare. Ulterior am achizitionat alte doua perechi de tenesi tot de la ei. O pereche costa in jur de 60 Ron si o pereche 40 Ron. Desi nu pot spune ca au fost produse ieftine, si ca din acest motiv, calitatea sa fie inferioara.
Dupa primele purtari – maxim 2 – au inceput sa se observe urme de usuza. Sincer…nu te gandi ca aleg la marathon, ci din contra, stau la birou 8h pe zi….nu am tras cu dintii de ei si nici nu i-am supus vreunui test…ci pur si simplu am mers normal. Dupa doua-trei zile de purtat au inceput sa se dezlipeasca.
Sincer…acesta este motivul pentru ca am ales sa scriu acest articol, pentru ca desi am gasit o multimer de modele frumoase pe site-ul lor, si chiar daca consider ca este un avantaj plata cu paypal-ul…nu voi mai cumpara nimic de la ei.
Posibil sa fi avut eu ghinion, sa fie vorba doar de un lot mai prost lucrat…dar chiar si asa, nu cred ca ma voi mai cumpara ceva de la ei. Mai bine strang banii in paypal si imi cumpar adidasi mai scumpi dar care vor rezista mai mult.

2 comentarii la „Depurtat…de ce nu mai comand de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *