Firma deratizare – un pas catre sanatatea urbana

Pe vremuri, lucrurile erau simplificate cat mai mult posibil atunci cand vorbeam de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, mai pe scurt DDD, probabil aceste denumiri nici nu existau.

Daca aveai probleme cu soarecii sau sobolanii, iti luai o pisica sau un caine de talie mica, daca erau tantari aprindeai focul si faceai putin fum, pana si contra moliilor aveam remedii: naftalina.

Toate acestea si multe altele probabil se mai practica in zonele rurale, insa 70% din populatia Uniunii Europene este concentrata in zonele urbane.

Dezvoltarea si evolutia urbana nu ne ingaduie aprinderea focului oriunde ne dorim pentru a scapa de tantari si nici pisici nu putem creste in subsolul blocurilor sau in bucatariile restaurantelor. Pentru a gasi solutii la aceste probleme au fost infiintare firmele DDD – dezinfectie, dezinsectie si deratizare.

Pentru a se preveni raspandirea in masa a bolilor transmibile precum trichineloza, turbarea sau antraxul autoritarile au stabilit ca persoanele fizice sa aibe in mod obligatoriu si fara exceptie contracte incheiate cu firme de DDD. Bineinteles solutiile folosite in prestarea serviciile trebuie certificate, astfel suntem siguri ca nu sunt daunatoare oamenilor.

Firma deratizare pentru urban si rural

Pentru o afacere sanatoasa, sau chiar pentru o viata sanatoasa este recomandat ca deratizarea sa fie efectuata cel putin doua ori intru-un an iar dezinfectia si dezinsectia din trei in trei luni.

Sobolanii sunt mai mult decat vinovati pentru transmiterea bolilor infectioase cum ar fi: leptospiroza, listerioza, rabia si din pacate lista poate continua.

Aveti o mica afacere de familie ? Ganditi-va ce s-ar putea intampla ca unul dintre clientii dumneavoastra sa vada cum un soricel cat de mic se plimba nestingherit prin spatiul de lucru! Nici nu este nevoie ca afacerea sa aiba la baza produse alimentare pentru ca seriozitatea si imaginea firmei ar fi grav avariate! Bolile purtate de acestia se pot transmite la om fara a fi necesar contactul direct cu daunatorii. Alegeti siguranta atat pentru propria locuinta cat si pentru clientii dumneavoastra si apelati la profesionisti.

Inca din anul 1999 societatea comerciala Ligriv D.D.D. s-a perfectionat in solutionarea problemelor cu rozatoarele si este certificata ISO 9001:2000 privind Sistemul de Management al Calitatii ISO 14001:2004 privind Sistemul de Management al Mediului.

Avand personal calificat, o vasta experienta in domeniu si lucrand numai cu produse certificate, firma de deratizare Ligriv garanteaza solutionarile ideale atat pentru interiorul locuintelor sau punctelor de lucru ale afacerii dumneavoastra cat si pentru exterior.

Firma deratizare –  mai mult decat necesara in anumite situatii

Prima actiune de a elimina focarele de infectie trebuie sa aibe loc cat mai repede posibil din momentul sesizarii aparitiei rozatoarelor. Acest lucru este constientizat si recomandat de firma deratizare Ligriv si vine in ajutorul dumneavoastra oferind serviciul rapid de deratizare.

Echipa de profesionisti se poate deplasa la dumneavoastra in maxim trei ore de la sesizare.

Datorita ritmului alert de dezvoltare al omenirii, rozatoarele au fost nevoite sa se adapteze la noul mediu evoluand o data cu noi, astfel incat traditionalele metode de a ii prinde numai dau randament. Situatia este ingrijoratoare pentru ca inmultirea soarecilor se efectueaza rapid si  sunt imuni la bolile pe care le poarta, dar care pot fi fatale pentru noi.

Scapa acum de riscul infectiilor si apeleaza la o firma cu personal instruit, echipament profesional. Elimina definitiv aceasta problema prin deratizare regulata.

Chiar daca profesionalismul ii claseaza in topul clasamentului preturile sunt competitive cu piata. Cere o oferta si convinge-te chiar acum! Cauti un partener de incredere? Ligriv DDD este firma deratizare profesionista de care ai nevoie!

 

WEBSITE: https://deratizarebucuresti.ro/

TELEFON: 0724 355 711

EMAIL: igrivddd1999@yahoo.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *