Genti dama chic la un super pret

A trecut ceva timp de cand mi-am cumparat ultima geanta de piele. Iti spun drept ca inca nu m-am decis asupra unui singur model, pentru ca oficial am gasit cel mai frumoas magazine cu genti dama din piele.
M-am uitat pe Peloro.ro si iti spun ca de atunci am ramas fana lor, sincer iti zic ca dupa ce iti voi arata cateva modele, vei intelege de ce am ajuns asa. Cred ca stii deja ca eu nu sunt tocmai fan gentilor, dar atunci cand gasesc una pe gustul meu, si mai este si la un pret accesobil este imposibil sa nu vreau si eu una noua, nu-i asa?
Cred ca toata doamnele sunt asa….ajungem uneori sa vream ceva nou, doar pentru ca vedem in alta parte un model de geanta diferit de ce detinem in present. M-am apucat si am cautat genti dama piele ieftine, asa am gasit Peloro.ro, aici am gasit o multime de modele interesante, la preturi ok, nu spun ieftine…pentru ca recent am ajuns la concluzia ca nu tot ce este ieftin este si bun.
Totusi aceasta este un alt subiect, azi vorbim despre genti dama, genti din piele realizate cu atentie, genti menite sa te scoata din anominat si sa te faca sa te simti speciala ori de cate ori o porti.

De ce aleg sa cumpar genti dama de pe peloro.ro?

As minti daca ti-as spune ca pentru faptul ca sunt ieftine…dar pot sa iti spun ca aleg Peloro.ro pentru ca am gasit produse care beneficiaza de reducere, produse interesante, care mai decare ma interesante.
Pe site, am gasit doua genti tare interesante, una care ma duc cu gandul la Fifty Shades – pentru ca se numeste geanta Shades of Grey. Pe pagina acestei genti, am gasit mai multe informatii despre geanta, detalii utile din punctul meu de vedere, daca iti doreste un anume tip de geanta.

Trebuie sa iti spun ca are exterior din piele naturala, doua manare fixe din lant gri inchis, inchidere cu fermoar si accesorii gri inchis. Daca vorbim de interior, lasama sa iti spun ca are un singur compartiment, are doua buzunare pentru telefon si alte accesorii, un buzunar inchis cu fermoar si ca este captusica un material textil.
La categoria produse noi, am gasit o geanta diferita, ma refer la culoare – este galbena – acel galben stil pepene…ca tot este sezonul lor acum. Aceasta geanta are la fel ca prima trecute detaliile pe pagina, dar si mai multe poze din diferite unghiuri.

Pe langa aceste motive, iti mai spun ca la plasarea unei comenzi in valoare de 250 Ron, transportul este gratuit si ca transportul in cazul in care comanda ta, nu depasteste 250 lei, este de 15 lei. Poti comanda atat telefonic, la numarul 0748299224, prin e-mail : comenzi@peloro.ro sau direct pe site.
Mi se mai pare interesant, faptul ca au sectiune speciala, “cum comand” sectiune in care vei gasi o multime de informatii care te pot ajuta sa plasezi comanda. De asemenea acelasi rol au si detaliile specificate la fiecare geanta in parte.
Fie ca vorbim de geanta dama fie, de geanta barbateasca, pe Peloro.ro vei gasi modele interesante, la preturi ok. Preturi raportate ok din punct de vedere calitate – pret. De aceea trebuie sa stii foarte bine ce model de geanta dama iti doresti, pentru ca vorbim de produse atent realizate, cu materiale de calitate.
Desi ti-am arata doua modele, trebuie sa recunosc ca diversitatea gamei, ma face sa oscilez intre cateva modele, de aceea inca nu voi plasa comanda, pentru ca pe langa genti dama au si ghiozdane…si cred ca deja stii ca rucsacurile sunt preferatele mele.

3 comentarii la „Genti dama chic la un super pret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *