Produse terminate – prima parte

Sincer, nici nu imi aduc aminte, cand am vorbit ultima data despre acest subiect. Am aduna iar o cutie de produse terminate, si pentru ca nu vreau sa te plictisesc, sau sa fac un articol foarte lung, m-am decis sa il impart in doua. Asa ca azi vorbim despre produsele terminate – prima parte. 

 

Dupa cum vezi, avem asa: parfumuri, fixativ, dizolvant de unghii, geluri de dus fel de fel, sampon si balsam dar si altele. Dar sa le luam pe rand si sa iti spun parerea mea despre ele.


Balsamul si samponul de la Schauma Nature Moments. Acestea le-am primit cadou de la Buzzstore, si recunosc ca le voi cumpara pe viitor. Impreuna fac o treaba foarte buna, si chiar mi-au placut.

Produse marca Nivea. Le-am primit cadou de la Nivea, prima este o spuma de baie, miroase divin, asa cum miros in general produsele de la Nivea. Are o textura foarte fina si iti lasa pielea fina cu un miros placut.  Fixativul l-a folosit mama, eu nu prea folosesc astfel de produse, dar am inteles de la ea, ca este destul de ok.

Cele doua parfumuri, sunt fix pe gustul meu. Cel cu roz este primit in urma unui concurs. Un concurs ca a prins candva tot facebook-ul si cred ca majoritatea si-au luat ce si-a dorit in urma acestuia. Cel cu fundita, este marca Oriflame, era la oferta 50 Ron, in loc de 100 Ron, cum e de obicei. Nu persita foarte mult, dar are un miros placut.

Dizolvantul de unghii, marca Balea – cel pe care il gasim in DM. Este dizolvantul de unghii pe care-l ador. In cumpar de cate ori ajung in DM, costa in jur de 4 lei, si trebuie sa recunosc, ca imi ajunge in jur de o luna, aproape doua.

Deodorantul cu bila BU, l-am primit cadou. In prima parte se pare ca am doar produse primite cadou. Deodorantul este ok, diferit de ceea ce folosesc eu, dar bun. Il recomand, si cu siguranta daca raman vreodata fara voi cumpara unul nou.

Gelurile de dus de la Yves Rocher sunt superbe, miros genial si fac spuma. Pe acestea le-am primit de la o buna prietena. Stie ca le ador si ca nu reusesc niciodata sa ajung sa imi cumpar, si de aceea mereu imi trimite unele.

Utimele produse, sunt doua sampoane de la Avon, le am de cand eram reprezentant Avon. Intr-un fel sunt ok, buna in cazul in care nu ai altceva, dar mai mult mi-au placut cele de la Schauma.

Cam acestea au fost produsele terminate in prima parte. Sunt adunate de ceva vreme. In cel de-al doilea articol, iti voi arat doua produse noi ( pentru mine ) si un produs nou pentru Maya.

Ai folosit vreun produs din acestea? Ce parerea ti-ai facut despre el?

Un comentariu la „Produse terminate – prima parte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *