Proiecte de casa

Stii vremea aia cand eram copii si ne doream sa fim mari? Ei bine eu vreau sa dau timpul inapoi, pentru ca sa fii adult…nu este asa frumos cum mi-am imaginat eu. Totusi trebuie sa spun ca are si o parte frumoasa, pot sa iti faci planuri si proiecte de casa.

Totusi cumva, faptul ca poti sa iti fac diferite proiecte de casa, nu compenseaza cu jocurile copilariei, sau cu aceea perioada. Hai sa revim cu picioarele pe pamant, pentru ca anii nu se intorc, si trebuie sa ne bucuram de prezent atat cat putem. Dar trebuie sa iti spun ca anii copilariei se introc, atunci cand ai copii, un subiect despre care voi vorbi cu alta ocazie.

Iti spuneam de proiecte case planuri si dorinte, care intr-un fel sau altul se nasc inca din copilarie. Imi amintesc ca inca de atunci, visam la un anumit tip de casa. Imi placeau cele cum erau in filme, cu garduletul alb.

Am inceput sa caut proiecte de casa, acel stil de casa, care sa devina acasa pentru mine. Nu ma vad stand la bloc ci la curte, undeva sa imi pot plata copacei, flori si legume. Stiu suna ciudat, ca o fata ce a traiat doar pe asflat sa vrea o casa la curte, dar fiecare are dreptul sa viseze, nu-i asa?

Sa iti spun ca la un moment dat, imi doream o ferma? Visam la asta zi si noapte, ma visam acolo…in hambar, alaturi de familia mea…vise de mult apuse, totusi spune-mi tu, ce tip de casa iti doresti? Ai dreptul sa iti lasi imaginatia sa zboare, pentru ca asa cum se spune, sa visezi nu costa.

Stiai ca exista companii care te pot ajuta sa realizez un proiect de casa, exact asa cum vrei tu? Sunt curioasa de fel, si am cautat proiect casa, asa am gasit aceasta companie, si drept sa iti spun as apela la serviciile lor.

Te invit sa intri pe site-ul lor, ( Eproiectedecase.ro) aici vei gasi o mutime de informatii utile, lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa pui bazele unui plan, dar si informatii utile in cazul in care doresti sa construiesti o casa la rosu sau la chei. Eu una as merge pe mana lor, atata pentru proiect cat si pentru realizarea casei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *