Trandafiri criogenati

Hai sa vorbim putin despre flori. Stim deja ca sunt minunate si ca de cele mai multe ori le oferim cadou. Dar exista si varianta in care ni le cumparam singur. Stii deja ca in comert si nu numai vei gasi flori la buchet, flori la ghiveci, dar si trandafiri criogenati. Ai auzit bine, nu glumesc…lucrurile au evoluat foarte mult si in prezent poti oferi cadou trandafiri criogenati.

Hai sa vedem mai intai ce inseamna criogenarea trandafirilor, ok? Criogenarea presupune trecerea trandafirilor printr-un proces destul de complicat. Este necesara o aparatura speciala care functioneaza pe baza de vid. Trebuie sa stii ca mai intai trandafirii, se ingheata la temperaturi intre -30 si -55 de grade, timp de 24h. Dupa aceea, cu acelasi aparat se extrage umiditatea din flori. Dupa alte procedee, poti sa te bucuri de un trandafiri minunat la de 3 la 25 de ani.  

In toti acesti ani, te vei bucura de o floare frumoasa, intr-o culoare vie, exact asa cum arata un tradafir in adevarata lui splendoare. Nu degeaba se spune ca trandafirul este cea mai frumoasa floare.

Am cautat trandafiri criogenati Bucuresti, si am aflat ca voi gasi acesti trandafiri nemuritori la Maison D’or.

Acest trandafir criogenat il vei gasi pe Maison D’or, alaturi de o gama minunat de trandafiri criogenati la pret special.  Sincer, dupa ce m-am uitat pe site-ul lor, sub sintagma trandafiri criogenati superbi de la Maison d’Or, ii vei gasi pe toti. Cred ca au cele mai bune preturi, pentru ca desi nu ti-am spus pana acum asta, am avut ocazia sa vad un astfel de trandafir criogenat, si iti spun drept ca pretul este mult mai mare decat cel de pe site.

Sincer…pe mine acest tip de trandafir, ma duce cu gandul la Frumoasa si Bestia, la blestemul pus de vrajitoare si la cum cadeau petalale acestuia, cu timpul. Sper deosebire de cel din poveste, acesti trandafiri criogenati, vor ramane in stare perfecta, asa cum ti-am spus mai sus, intre 3 si 35 de ani.

In concluzie, daca doresti sa faci un cadou special, unei persoane dragi, alege sa daruiesti un trandafir nemuritor, cu siguranta acesta ii lumina ziua de fiecare data cand il va privi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *