3 accesorii ale telefonului care trebuie SCHIMBATE la primele semne de UZURA

Stiai ca scaunele auto pentru bebelusi trebuie imediat inlocuite daca masina a fost implicata chiar si intr-un incident minor, iar bebelusul nu se afla in el? Si in cazul telefoanelor mobile, in urma accidentelor, anumite accesorii trebuie schimbate.

In exemplul de mai sus, inlocuirea este obligatorie din motive de siguranta. Chiar daca nu este vizibila, o defectiune aflata la interior poate scadea eficienta scaunului auto, iar bebelusul poate avea de suferit pe viitor. Din fericire, de cele mai multe ori, in cazul device-urilor, defectele sunt destule de evidente. Insa, daca iti doresti ca acestea sa isi indeplineasca rolul cu succes, va trebui sa iti achizitionezi altele noi. In acest sens, Itelmobile.ro te poate ajuta cu produse de calitate, la preturi imbatabile! De asemenea, uzura indelungata poate duce la probleme pe care este bine sa le eviti, pentru ca telefonul tau sa functioneze in continuare la capacitate maxima!

Pentru o eficacitate maxima, inlocuieste aceste lucruri cand observi un defect

 

  • Husa

Husa este un accesoriu foarte necesar pentru protectia telefonului tau. Cele de silicon sunt cele mai rezistente, insa chiar si acestea trebuie schimbate dupa o anumita perioada de timp. Exista doua motive pentru ca este indicat sa faci acest lucru. Primul este legat de principalul rol pe care husele il au, adica protejarea smartphone-ului tau. In cazul in care, dupa o cazatura puternica, accesoriul se sparge sau se rupe, pastrarea lui nu face decat sa creasca riscul ca la urmatorul incident neplacut, device-ul tau sa sufere o defectiune majora. Bineinteles, inlocuirea huselor este mult mai ieftina decat achizitionarea si montarea unui nou display sau a altor componente. Al doilea motiv este referitor la igiena. Pentru ca, de obicei, ai telefonul la tine oriunde ai merge, acesta va lua contact cu diferite suprafete mai mult sau mai putin murdare. Multe materiale nu permit o curatare adecvata si, avand in vedere apropierea de fata, dar si de maini care are loc constant, este bine sa renunti la vechea husa. In cazul in care consideri ca a venit timpul sa iti achizitionezi un accesoriu nou, descopera aici cele mai noi si mai deosebite modele!

  • Folia de protectie a ecranului

Aceasta este fabricata din sticla subtire si, daca este pozitionata corect pe ecranul telefonului, il va proteja impotriva accidentelor. Insa, odata ce aceasta se sparge in urma unui impact, eficienta ei scade semnificativ. Daca mobilul va cadea inca o data si va fi lovit in acelasi loc unde folia este deja sparta, cel care va incasa de data aceasta socul va fi display-ul. Din acest motiv, specialistii recomanda inlocuirea acesteia daca prezinta defecte.

  • Incarcatorul

Aparatul care face posibila incarcarea bateriei telefonului este foarte important. Orice defectiune a acestuia duce automat la o performanta nesatisfacatoare in ceea ce priveste durata de viata a bateriei, dar si la accidente mult mai grave ce pot implica scurtcircuite, deosebit de periculoase pentru cei care se afla in imediata vecinatate. De obicei, baza cablului este cea care are de suferit in timp, din princina uzurii sau a manevrarii incorecte. Daca vrei ca smartphone-ul tau sa nu aiba probleme, cumpara un nou incarcator atunci cand este cazul!

Tine cont de aceste lucruri si vei reduce semnificativ riscul ca telefonul tau sa pateasca ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *