Ai nevoie de rafturi metalice la preturi reduse? Iata solutia!

In urma cu un an mi-am deschis propria afacere cu o livada de pomi fructiferi si diverse legume. Inca de la inceput mi-am dorit ca totul sa fie ca la carte in ciuda chieltuielilor ceva mai ridicate, stresului suplimentar si asa mai departe. Insa orice lucru facut bine va genera rezultate finale satisfacatoare.

Unul dintre elementele esentiale pe care am vrut sa il pun la punct inca de la bun incep a fost partea de logistica si organizare, pentru ca fara organizara nu se poate face treaba buna.

O proasta organizare va duce automat la incetinirea proceselor ceea ce va genera vanzari scazute, deci profituri slabe.

Desi nu par atat de importante, simplele rafturi aflate in depozit pot aduce o contributie enorma pentru eficientizarea timpilor fiecarei operatiuni.

Pentru a imi putea organiza mult mai bine tot ce tine de marfa din depozit m-am hotarat sa apelez la produsele comercializate de Storeexpert.ro. Acestia va pune la dispozitie o gama completa si variata de sisteme si utilaje pentru depozitare: paleti plastic, rafturi de tip polite, rafturi anvelope, platforme metalice, rafturi magazine, transpalete electrice dar si manuale, moto stivuitoare, generatoare si asa mai departe.

Am optat pentru rafturi tip polita pentru prima viualizare a marfurilor din magazin dar si paleti plastic fiind perfecti pentru manipularea rapida si eficienta a marfurilor. De asemenea pe langa toate aceste solutii pentru manipulare si depozitarea am descoperit pe site-ul Storeexpert, si rafturi metalice second hand in Bucuresti, ceea ce m-a incantat foarte mult datorita preturilor ceva mai scazute, dar de o calitate superioara. Am fost, am vazut si mi-a placut iar spre norocul meu aveau in stocul acestor rafturi second hand, exact ceea ce aveam nevoie pentru depozitul meu, astfel am scapat de grija achizitionarii unor rafturi pe comanda care bineinteles ca erau si ceva mai costisitoare.

Astfel dupa un an de cand am deschis afacerea, tot ce tine de depozit si logistica am achizitionat de la acestia si sunt extrem de multumit de calitatea acestora. Totul decurge foarte rapid in tot ceea ce tine de depozitare iar marfa si de aceea marfa ajunge foarte repede pe rafturi. Deci mai multi clienti multimiti, adica profit mai mare. Totul cu ajutorul Storeexpert.ro.

Aceste rafturi second hand reprezinta cea mai buna alternativa pentru cei care au un buget limitat dar care va rezolva orice problema de depozitare. Pe site-ul specificat mai sus gama acestor rafturi este una variata. De asemenea alegand sa achizitionati rafturi metalice second hand de pe Storeexpert se vor aplica aceleasi proceduri ca si in cazul achizitionarii unor rafturi noi:

Veti primi o oferta de pret ce va lua in considerare utilaje din dotare, dimensiuni si greutatea produselor care urmeaza sa fie depozitate pe acele rafturi
Schita depozitului va fi realizata intr-un program dedicat pentru sa se face o idee despre viitoarea pozitionare
Rafturile vor fi montate conform normelor de siguranta in vigoare si de asemenea acest lucru se va face de catre personalul calificat al Storeexpert.ro
Recomand acest magazin pentru solutii de depozitare datorita serviciilor ireprosabile, cat si a produselor la cel mai bun raport pret/calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *