Alege pompa submersibila in functie de nevoile tale

Anul acesta, este anul schimbarilor. Un an in care m-am decis sa fac cateva schimbari atata acasa la mine, cat si la tara, la casa parintilor sotului meu. Pur si simplu mi se pare ca anumite lucruri trebuiesc schimbate, si daca acestea reusesc sa le faca viata mai usoara…ei bine altceva nu mai conteaza.
In primul rand trebuie sa le usurez munca, cand ca stiu cum este, si daca mai punem la socoteala si animalele din curte…ei bine acestora le trebuie apa. Ca sa nu mai vorbim de plantatie. Cand eram mai mica aveam o pompa submersibila, si trebuie sa recunosc ca mi-a usurat munca. Daca te gandesti, este mai usor sa apesi pe un buton si sa curga apa imediat, decat sa mergi pe variant clasica.
Asa am inceput sa caut modele variate de pompe submersibile, si sa fac comparatie intre diferite modele, pentru a gasi pompa potrivita nevoilor socrilor mei. Iti spun drept ca nu stiam ca exista atat de multe modele.

 

Cum alegi pompa submersibila potrivita nevoilor tale?

In primul rand te ghidezi dupa consum de apa ai. Daca locuiesti la casa si folosesti apa doar pentru consum ( baie, spalat, chestii de menaj ), pentru acest acest tip de consum, nu cred ca ai nevoie de o pompa cu putere mare, dar daca pe lista se adauga, udarea recoletei, animalele din ograda si multe alte activitati care necesita apa intr-o gospodarie de la tara, atunci ai nevoie de o pompa submersibila cu o putere mai are.
De aceea te sfatuiesc, ca inainte se investesti intr-o pompa, sa te gandesti foarte bine ce planuri ai pe viitor, si cam ce consum de apa ai.

Imi amintesc atunci cand am pus prima data pompa si hidrofor la mine in curte, pana sa vina cei la apa si canalizare pe strada, munca mi-a fost usurata considerabil. Asa ca daca nu locuiesti intr-o zona, in care apa si canalizare lipseste, te sfatuiesc pentru fantana sa folosesti o pompa submersibila, astfel totul iti va parea o joaca de copii.

In concluzie, eu sunt pro acestor schimbari, si pentru ca deja am ales pompa pe care o vor folosi socrii mei, si stiu sigur ca totul va fi mult mai usor pentru ei, te sfatuiesc sa cauti modalitati de-ati usura munca, doar asa viata va fi mai usoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *