Aparat de aer conditionat gree

Nu de putine ori mi s-a intamplat sa raman suprinsa de cat de mult am evoluat, in primul rand cand vine vorba de tehnologie. S-au inventat lucruri care au menirea de a ne usura munca, lucruri care s-au transformat considerabil cu trecerea timpului.
Iti amintesti primul model de telefon aparut? Gandestete la el si gandestete la ultimele modele de telefoane acum, vezi diferenta. Exact acelasi lucru s-a intamplat si cu aerul conditionat.
Aici lucruri s-au schimbat la fel de mult. Pentru ca poti alege un aer conditionat clasic, un aer conditionat gree sau alt tip de aparat. Pe mine una ma atrage cel gree. Am citit pe internet informatii despre el si chiar mi se pare ok. Hai sa iti spun cateva caracteristici, fiind de capacitate diferita, poate fi folosita in diferite locuri.
Un bun exemplu il reprezinta cele cu BTU 12000. Iti spun ca pana acum nu stiam de existena lor, dar trebuie sa stii ca aceste aparate de aer conditionat de 12000 btu sunt foarte bune pentru birouri si spatii comerciale de 20-30 mp sau pentru locuinte de 24-35 mp. Fiind utilizare cel mai frecvent la apartamente cu doua camere medii.
Mi se pare interesant faptul ca in functie de BTU acestea isi extind aria de utilizare. Uite un model ce mi se pare destul de ok, pentru un apartament cu doua camere medii, asa cum am precizat si putin mai sus.

Sincer, pana acum ceva timp nu eram adepta acestor aparate, cred ca nu le intelegeam rostul si nu le consideram utile, dar acum cand vara si-a intrat in drepturi si caldura de afara te goneste in casa la racoare, mi se par destul de utile. Mai ales ca modelul mai sus prezentata il poti folosi si cand este frig afara, pentru ca poate face si caldura.
Iti spuneam ca au evoluat foarte mult, pentru ca am observat ca in unele locuri nu se mai folosesc aparatele clasice ci cele din tavan, excluzand astfel acel aparat montat pe perete. Dar cred ca pentru o locuinta, poti utiliza un aparat de aer conditionat gree, si il poti alege in functie se marimea casei tale si in functie de preferintele tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *